Kattints a képre!!

Folytatódik a Sényő-Carnifex barangolása: az NB III-as csapat – amely egy kivétellel – valamennyi idei mérkőzésén idegenben lép pályára, a Keleti csoport tizennegyedik fordulójában a sereghajtó Békéscsaba II. otthonában lép pályára szombaton.

A sényőiek el akarják kerülni, hogy még egyszer fejbe kólintsák őket az utolsó percekben Fotó: kisvardafc

A több, mint balszerencsés módon – az utolsó percekben – elbukott hatvani összecsapást nehéz volt megemészteni a szabolcsiak számára, mindazonáltal a viharsarki túra esélyt kínál a javításra. Más kérdés, hogy a délelőtti kezdési időpont (11 óra) miatt hajnali ötkor startol  a sényői különítmény.

– Remélem, kihevertük a hatvani meccs eseményeit, mert ez már történelem – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Nem kesergünk, előre nézünk, annál is inkább, mivel céljaink elérése érdekében meg kell szereznünk a három pontot. Ugyanakkor nem számítunk könnyű mérkőzésre, ebben az osztályban sehol, senki ellen nem lehet biztosra menni, így természetesen most sem.

A tizenharmadik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenegyedik – BKV Előrét fogadja szombaton (kezdés: 13 óra).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .