Kattints a képre!!

Roskó Dávid a nyírkarászi „új hullám” üdvöskéje: a tizenhat éves balszélső ősszel robbant be a megye kettő Nyírerdő csoportban szereplő együttesbe. Olyannyira, hogy az aktuális szezon valamennyi bajnoki mérkőzését végigjátszotta, miközben négy gólt is bevarrt az ellenfeleknek.

A Roskó Dávidot bevető Molnár István edzőnek nem kellett csalódnia a fiatal játékosban Fotó: tudósítónktól

Nagy elődökből nincs hiány: ahol Dudás Zoltán, vagy éppen Fecsku István, no meg sorolhatnánk jó néhány nevet, futballozott, ott magasan a léc.

– Az ifiben jól ment az előző szezonban, az utolsó meccsen becseréltek a felnőttcsapatba, nyáron pedig végig velük készültem – taglalta Roskó Dávid, aki az ifjúsági legénység házi gólkirályaként dobbantott a „nagyok” közé. – Mi volt a legnehezebb? Hát, felvenni a tempót, meg aztán fizikailag erősödnöm kell, mert itt azért könnyebben ellökik az embert, de segítenek a többiek, ami sokat számít. Mindezzel együtt jobb itt játszani, gyorsabban lehet fejlődni. Nem gondolkoztam még igazán a jövőn, persze, jó lenne valamikor feljebb lépni, viszont nyilván bizonyítanom kell, hogy ebben az osztályban is megállom a helyem. Minden edzésen ott vagyok, próbálom becsületesen csinálni: mindig is szerettem focizni, ha rajtam múlik, még sokáig fogok.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .