Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán – Ibrányban.

Meglehetősen mozgalmas első félidőt produkáltak a felek: két gól, kihagyott mátészalkai 11-es, mindkét oldalon egy-egy kapufa, kapusbravúrok – máskor a teljes kilencven perc során nem történik ennyi minden. A szünet után inkább már a küzdelem dominált, végül a Szalka kicsikarta győzelmet a hajrában tíz főre fogyatkozó ibrányi csapattal szemben.

A szoros ibrányi őrízet dacára egy életrős szalkai löket Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 15 óra)

Ibrány–Mátészalkai MTK 1–2 (1–1)

Ibrány, 112 néző, v.: Papp F. Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Mező P., Molnár Z., Kállai G., Szikszay A., Sustyák D., Nagy D., Kecskeméti P., Horváth N. (Bészély G.), Zubora T. Edző: Kató István. Mátészalka: Szilágyi P. – Hevele M., Lyáh A. (Szabó D.), Farkas Z., Huszti P., Csáki J., Gergely M. (Drabik M.), Magyari M., Gergely B. (Paragh M.), Budaházi L., Fejes J. Edző: Kiss Tamás. Gól: Nagy D., illetve Lyáh A., Drabik M. Kiállítva: Mező P. (86. perc).

Kató István: – Büszke vagyok a csapatomra, amely győzelmet érdemelt volna. Sajnos, voltak a pályán olyan személyek, akik ezt nem így gondolták, lekezelő módon belenyúltak a mérkőzésbe, amit a végén még megfejeltek egy jogtalan kiállítással. Hiába dolgozunk szorgalmasan, így nem tudunk ötről a hatra jutni.

Kiss Tamás: – Egyelőre sok minden kavarog most bennem… Az biztos, ismét magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert megint olyan hibákat követtünk el, amikre előre felhívtam a figyelmet. Az is igaz, ezen a meccsen egyetlen igazi célunk volt, hogy megszerezzük végre első idegenbeli győzelmünket, ami kínkeservesen, de megvalósult. Ezért gratulálok a fiúknak és természetesen további sok siker az Ibránynak!

Video: az Ibrány kapusa, Tóth Norbert 11-est hárított az első félidőben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .