Kattints a képre!!

A megyei harmadosztály Szamos csoportban az Ura immár harmadszor nem állt ki a hétvégi fordulóban, ami alapesetben kizárást vonna maga után.

Az urai csapat legközelebb tavasszal lép(het) pályára Fotó: tudósítónktól

A Labdarúgás Versenyszabályzat idevonatkozó passzusa szerint azonban „a kizárás alkalmazásától a bajnokságot kiíró szövetség Versenybizottsága eltekinthet, ha az osztályból, csoportból nincs kieső és/vagy feljutó csapat, és az osztály, csoport mindegyik csapata írásban kéri, hogy a ki nem álló csapat felnőtt csapata folytathassa a bajnokságot”. Ebben az esetben mindez teljesült, az Ura SE felnőtt csapatának őszi szezonbeli további bajnoki mérkőzéseinek három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel játék nélkül az ellenfél javára igazolja. Továbbá a Szamos-csoport valamennyi egyesületének beleegyező nyilatkozatát figyelembe véve hozzájárul a bajnokság tavaszi szezonjának Ura SE részéről történő folytatásához.

Tehát, az urai együttes ősszel már nem lép pályára, tavasszal viszont folytathatja szereplését. Fontos hozzátenni, hogy ez kizárólag a legalacsonyabb szintű, felnőtt bajnokságban alkalmazható szabály.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .