Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A tarpai csapat a mátészalkai kaput veszi célba szombaton, míg a naményi védelem a Kemecsét tartaná lőtávolon kívül Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 11. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (11.)–Kemecse (2.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat érkezik hozzánk, a gyenge hazai szereplésünket azonban szeretnénk kozmetikázni.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Mind mentálisan, mind fizikálisan készülünk a mérkőzésre pont, úgy, mint eddig – meg ezután is.

Ibrány (14.)–Nyírbéltek (6.)

Kató István, az Ibrány edzője: – A szerdai meccsen csak a végeredménnyel nem lehettem elégedett, a hozzáállás és az akarat olyan volt, ami minden meccsen elvárható. Nincs idő a kesergésre, a Béltek ellen javítani kell – mindegy milyen összetételben futunk ki a pályára.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Idegenben eddig nekünk nem sok babér termett, ilyen előzményekkel utazunk Ibrányba. Sajnos, sérültjeink száma tovább gyarapodott, tudjuk, csodák nincsenek, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.

Nagyecsed (10.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét nehéz mérkőzés vár ránk a bajnoki címvédő ellen, amelynek hazai pályán szeretnénk megnehezíteni a dolgát. Remélem, ez sikerülni is fog.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II.: edzője: – A legnehezebb idegenbeli mérkőzésünkre készülünk, ugyanis tudjuk, hogy a pálya talaja kombinatív játékra alkalmatlan. Ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni, rengeteg párharcot és fejpárbajt kell majd megnyernünk. Fizikálisan és mentálisan is a legjobbunkat kell nyújtani ezen a hétvégén!

Mátészalkai MTK (8.)–Tarpa (5.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A Tarpával nem régen volt szerencsénk kupameccsen találkozni, amelyen bizonyította, hogy mennyire szervezett csapat, ráadásul rendkívül lendületes, dinamikus társaság. De hazai pályán más célunk nem lehet, csak hogy megszerezzük a három pontot.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A múlt heti sikernek akkor lesz nagy értéke, ha most is győzni tudunk. Nem lesz egyszerű mérkőzés, hiszen a Mátészalka annál sokkal jobb csapat, ahol most tart. Nagyon jó mérkőzésre számitok, mindkét csapat játssza a focit, ehhez adott a pálya minősége is. Aki színvonalas meccset szeretne látni, az erre jöjjön ki!

Nyírmeggyes (16.)–Nyírbátor (7.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nem szeretek kifogásokat gyártani, de egyelőre még azt sem tudom, hogy fog összeállni hétvégére a csapat. Ettől függetlenül mindent megteszünk majd, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Szeretném, ha a csapat azt a formáját mutatná, amit az elmúlt meccseken tapasztaltam, akkor úgy gondolom, a szombati fordulóban is lehet sanszunk a sikerre.

Csenger (9.)–Újfehértó (3.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az Újfehértó ellen rendszerint jó mérkőzést játszunk, reméljük, szombaton is így történik, és persze számunkra kedvező eredmény születik. Annak ellenére, hogy lassan egy futsalcsapat létszámát „ütjük”, annyi a hiányzó.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A Csengerrel mindig sokgólos, izgalmas meccseket játszunk. Most sem bánom, ha sok gól lesz csak eggyel többet tudjunk szerezni, mint ellenfelünk. Nehéz mérkőzésre számítok, mert jó csapatnak tartom a Csengert és előreláthatólag több hiányzónk is lesz.

Mándok (12.)–Nagyhalász (15.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az elmúlt hetek eredményei nem voltak túl fényesek finoman szólva sem, viszont amivel igazán baj van az a koncentráció és a hozzáállás. Olyan meccs következik, amelyen a játékosoknak, csapatnak anyait-apait bele kell adni, meg kell mutatni milyen alázat és küzdeni tudás rejlik bennük. Ezt a hullámvölgyet megbeszéltük, hogy magunk mögött akarjuk hagyni, a győzelembe menekülve.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Manapság sok csapatnak nehéz egyről a kettőre jutnia. Mi Dungáékkal egy telefon után kapásból kettőről háromra jutottunk. A hab a tortán az lenne, ha szombaton ötről a nyolcra haladnánk. Úgy érzem, ehhez nem elég, ha hármast dobunk a Gazdálkodj okosan társasjátékban, a kőkemény melót is el kell végezni: pl. felszántjuk a pályát… Ha nem így, akkor úgy.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

A Balkány–Kállósemjén mérkőzést november 27-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .