Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolnak szerdán – Ibrányban.

Az augusztusi kupameccsen nem született gól, a Szalkai tizenegyespárbajban harcolta ki a továbbjutást – szerdán viszont „csak” kilencvenegynéhány percük lesz a csapatoknak… Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 15 óra)

Ibrány (14.)–Mátészalkai MTK (12.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Védekezésünket, ami eddig működött, rendbe kell rakni, helyzetünket nehezíti, hogy vannak sérült játékosaink. Szervezett ellenféllel találjuk majd szembe magunkat, amelynek szeretnénk megnehezíteni a dolgát.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A nyári kupameccs, illetve az elmúlt bajnokik is bizonyítják, hogy rendkívül szervezett, fegyelmezett Ibránnyal találkozunk. Részünkről minimum azt a hozzáállást várom el, amit a Nagyecsed ellen tapasztaltam, ennek jó, főként eredményes játékkal lenne ildomos párosulni, ebben az esetben megszerezhetjük végre első idegenbeli győzelmünket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .