Kattints a képre!!

Erre varrjál gombot: ma ünnepli negyvenhatodik születésnapját Gombkötő Sándor, a Pátroha megye kettes csapatának játékos-edzője.

A kép nem újkeletű, de nem is olyan régi: Gombkötő Sándor a szíve csücskeivel Fotó: magánarchívum

A lassan „matuzsálemi” – legalábbis a futballt tekintve – korba lépő Gombit azért nem kell félteni: a Nyírerdő csoport őszi idényében csak rúgott már három gólt, holott már itt fáj, ott fáj. De mindez mit sem számít, fő a fociszeretet.

– Amíg a szívem, meg a lábam bírja, addig próbálok segíteni a csapaton, talán engem is majd úgy fognak lehúzni a pályáról – „ígérte” meg Gombkötő Sándor. – De ez a mi korunkban már nem számít, lehet, már nem vagyunk akkora spílerek, mint régen, azért az akaratunkat nagyon sok fiatal megirigyelhetné. És persze, nem is tudom mi történne, ha nem lenne a harmadik félidő a meccsek után, mert ez kihagyhatatlan része az amatőr futballnak. Egyáltalán nem érzem magam vénnek a focihoz, igaz, egyre nehezebben heverem ki a sérüléseket, na meg onnan tudod, hogy elmúltál negyven, hogy a reggeli merevedés már deréktájékon kezdődik…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .