Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A hétvégi rangadó után folytatódik a sárga mezes, listavezető újdombrádi és a tabellán második gergelyiugornyai csapat „versenyfutása” – váltott ellenfelekkel Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 9. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Fényeslitke (10.)–Pátroha (8.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Megint nehéz mérkőzés vár ránk, mivel több évet töltöttem az ellenfél játékosaival a pályán, így tudom, mire képesek. Azért remélem, kicsit magunkba szállunk és átgondoljuk az utóbbi hetek eredménytelen szereplését, egyben próbálunk javítani.

Gombkötő Sándor, a Pátroha edzője: – Okosat most nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani, úgy is minden a pályán dől el. Van némi feszültség az öltözőben, mert nem úgy jönnek az eredmények, ahogy azt terveztük, de ez azt jelenti, hogy a játékosokat is bosszantja, hogy elég gyengén muzsikálunk. Bízom benne, hétvégén nem csak hetven percig tudunk koncentrálni, hanem a meccs végéig, ami meghozza gyümölcsét.

Szabolcsveresmart (13.)–Ajak (5.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A jól szereplő Ajak látogat hozzánk, ráadásul több meghatározó játékos hiányozni fog, most kell megmutatni azoknak az embereknek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, hogy képesek segíteni a csapatnak.

Barati István, az Ajak edzője: – A felkészülés során kétszer is találkozott a két csapat. Azokból a tapasztalatokból már felesleges kiindulni, mert a veresmartiak kerete jelentősen megváltozott azóta. Nem lesz könnyű meccs, de bízom benne, hogy azt a teljesítményt hozzuk, mint eddig.

Tiszakanyár (9.)–Vaja (3.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Jó erőkből álló csapatot fogadunk, de azon leszünk, hogy hazai pályán minél nehezebb dolga legyen a Vajának – akár pontokat tudjunk itthon tartani.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Valószínűleg az öregedés első jele, hogy úgy érzem, vasárnaponként a kispadon a „Minden héten háború” – című filmet látom. Ami szomorú, hogy az ehhez kapcsolódó indulattal, hisztériával, gyűlölettel… Ugyanakkor hétről hétre abban bízom, hogy a mozigépész új filmet fűz be, amelynek a címe: Játék az élet. De lehet, csak én vagyok naiv…

Baktalórántháza (14.)–Gergelyiugornya (2.)

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A fiúk legutóbb megmutatták, hogy tudnak csapatként küzdeni, amire most még nagyobb szükség lesz a jó erőkből álló Ugornya ellen. Remélem, meg tudjuk koronázni a múlt heti győzelmet.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Lehet, hogy valakit megráz a hét győztes meccs utáni vereség és nehezen viseli, de a mi csapatunk az Ajak ellen három éves hazai veretlenségét veszítette el korábban, hozzáteszem teljesen megérdemelten nyert a vendégcsapat, mégis emelt fővel viseltük a vereséget. Az meg, hogy a hazai meccseinken a kétszázötven szurkoló tíz százaléka, azaz kb. huszonöt ember olyanokat kiabál be, ami az én fülemet is bántja – mit kezdjünk velük? Fogjam be a szájukat? Mondjuk, akinek a hazai meccseire csak harminc néző jár, annak könnyebb azzal a három emberrel elbírni, aki esetleg túlkiabálja a dolgokat. Szóval… Hétvégén azzal a Baktalórántházával játszunk, amely úgy gondolom, csoportunk egyik legnagyobb múlttal rendelkező egyesülete. Valamikor még Ugornyán is játszott a Barnucz, Virtás Attila, Kovács Zsolti hármas, most pedig nálunk szerepel az Illés Gyula, Szilágyi Norbi, Illés Péter hármas, akiknek valószínű más érzés lesz újra a baktai pályán futballozni, mint a többi játékosunknak. Nehéz mérkőzésre számitok, de ahogy a hazai csapatnak, nekünk is nagy szükségünk lenne a három pontra, ennek a reményében lépünk pályára.

Újdombrád (1.)–Záhony (4.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Újabb rangadó elé nézünk. Szerintem jól sikerült a vereség feldolgozása, ezt már vasárnap este, a nyírmadai vacsora meghíváson láttam, mert tánc közben nem mozgott rosszul a csapat. Remélem, ez a frissesség jellemez majd minket a Záhony ellen, és akkor megszerezzük a három pontot.

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Az éllovas otthonában is a győzelemre törekszünk, bízom a srácokban, hogy mindent meg fognak tenni ennek érdekében. Remélem, a szurkolótáborunk, ahogy eddig, ide is elkísér minket.

Ladányi TC (7.)–Gyulaháza (6.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, ha a támadójátékon képesek leszünk javítani, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot a megfiatalított gyulaházi csapattal szemben.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk pontokkal hazatérni Ladányból.

Nyírkarász (12.)–Tuzsér (11.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – A Tuzsér próbálja játszani a futballt, ezért mindig tetszett a teljesítménye, ugyanakkor úgy gondolom, mi ráéreztünk a saját stílusunkra, így megpróbáljuk otthon tartani a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Megint kaptunk egy mélyütést, most sajnos, hazai pályán. Sajnálom a szurkolókat, mert minden második héten kijönnek a mérkőzéseinkre, bíznak a csapatban és bennem is, és azt látják, hogy vergődünk, kínlódunk, mint a második félidőben vasárnap. Ez nekem nagyon fáj! Amíg viszont csak nekem, és nem minden egyes játékosomnak okoz ez a teljesítmény szégyent és fájdalmat, addig nem lesz változás, győzelem és eredményesség, Össze kell végre fogni és egy emberként küzdeni a pályán, megalkuvás nélkül, mert nagyon nagy bajba kerülhetünk. Aki ezt nem így gondolja, nincs helye Tuzséron!

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .