Kattints a képre!!

Virág Dezső nagy gólt akasztott a Nagydobos elleni megye kettes bajnokin: ami esetében nem a messziről jött ember azt mond, amit akar – mindezt videofelvétel bizonyítja.

Virág Dezső (kék mezben) két gólt szerezve babrált ki korábbi csapatával – a Nagydobossal Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A húsz éves kocsordi futballista számára egyébként eseményekben bővelkedett a korábbi együttesével vívott, a Gémtech csoportban rendezett idegenbeli mérkőzés (2–2). Egyfelől ő szerezte a vendégek mindkét gólját, speciel a szabadrúgásból eleresztett bombával pontot mentett: a teljes happy end viszont elmaradt, mert a kilencvenedik percben kiállították.

– Benne volt a meccsben a győzelem, akartunk, hajtottunk, így sem rossz – magyarázta Virág Dezső: a csatár nyáron érkezett a nagydobosi egylettől a Kocsordhoz, amelynek színeiben hatszor talált be az őszi szezonban. – Nagypályán ez a szabiból rúgott gól a legszebb, amit valaha szereztem, sokan gratuláltak hozzá, amúgy kissé furán éreztem magam, mivel mégiscsak fociztam Doboson, de ez van… Jól ment a játék, aztán a második sárgával kiállítottak: jogosan, nem vitattam, késtem egy ütemet, amikor odaléptem az ellenfélnek. Hülyeség volt, persze, pláne, hogy egy perc múlva lefújták a meccset. Sajnálom, mert nem fogok tudni játszani a következő fordulóban, pedig rendesen formában vagyok.

Videó: a kocsordi Virág Dezső bombagólja a Nagydobos elleni mérkőzésen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .