Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A sárga mezes sonkádi csapat a tisztabereki kaput ostromolja, míg a Vámosoroszi a kocsordi fellépést próbálja kivédekezni Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 9. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Ópályi (10.)–Milota (12.)

Bartha Miklós, az Ópályi játékos-edzője: – Töltött káposztából is sok, amennyi gólt kaptunk Orosziban, ezt szeretnénk most hazai pályán kikozmetikázni – otthon tartani a három pontot.

Elek László, a Milota edzője: – Az egyik kiesési párharcot szégyenszemre hazai pályán elbuktuk és máris itt a következő. Ópályiban még soha nem sikerült kedvező eredményt elérnünk, ráadásul tetézi a gondunkat, hogy több kezdő játékosom is hiányozni fog szombaton. Úgyhogy, nincs könnyű dolgunk, de már hozzászoktunk. Elmegyünk a srácokkal és maroknyi csapatunkkal megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Sonkád (8.)–Tisztaberek (7.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – A lényeg az, hogy a Berek jó passzban van, mi ezt nem mondhatjuk el magunkról, de hátha eljön már a mi időnk is.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a Sonkád az elmúlt időszakban folyamatosan erősített, de ha sikerül ismét fegyelmezetten, nagy akarattal játszani, akkor tudunk pontot, pontokat szerezni.

Fehérgyarmat (9.)–Szatmárcseke (11.)

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Nehéz okosat mondani, reménykedem, hogy a régi bölcseknek igazuk van, amikor azt hangoztatták: a munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Mindkét csapat hullámvölgyben van, amely hamarabb ki tud ebből lábalni, annak lehet esélye a győzelemre. Remélem, játékosaim nem a munkából fognak megint beesni a meccsre, hanem szombat délelőtt tudnak egy kicsit pihenni, így összeszedettebbek leszünk.

Kocsord (3.)–Vámosoroszi (2.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Minden évben elmondom, hogy véleményem szerint mennyire jó csapat az Oroszi, kiváló játékosok alkotják a keretet, fegyelmezetten, taktikusan, szemre is tetszetősen futballoznak, ezért a szombati meccs nagy értékmérő lesz számunkra, hogy hol tartunk. Bízom a fiúkban és hazai pályán győzelemre törekszünk.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, remélem, valahogy ki tudunk állni, mivel nagyon sok hiányzónk lesz. Idegenben egy meccs sem egyszerű, a Kocsord pedig idén otthon mindenkire veszélyes. Bízom benne, hogy fel tudunk nőni a feladathoz és játszunk egy jó meccset.

Encsencs (6.)–Nyírvasvári (4.)

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Ha úgy fogunk futballozni, mint hétvégén, akkor nem sok keresnivalónk lesz a jó formában lévő Nyírvasvári ellen. De, remélem, a fiúk magukba szállnak és jó játékkal otthon tudjuk tartani a három pontot.

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Vendégként eddig gyengébben megy. Szeretnénk ezen javítani és győzelemmel hazatérni a szomszédvári derbiről.

Szabadnapos: Őr

A Csengersima–Nagydobos mérkőzés november 26-án rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .