Kattints a képre!!

Már érezhetően a levegőben volt ez a produkció, heteken keresztül brillíroztak a tarpai utánpótlás csapatok – a sorból a megyei első osztályú felnőtt együttes lógott ki. Most azonban az egyesület valamennyi hétvégén pályára lépő legénysége nyert, így megszületett a rekord: hét mérkőzés, hét győzelem, harmincöt szerzett gól, kapott gól nélkül!

A tarpai U14-es csapat sem akart kilógni a sorból Fotó: facebook/tarpa sportja

A tabellák is szépen festenek beregi szempontból: a „nagyok” az ötödik helyen tanyáznak, hátrányuk csak három pont a listavezetővel szemben. A regionális U16-as csapat hatodik jelenleg, egy elmaradt mérkőzéssel, amelynek megnyerése esetén felzárkózik az élmezőnyhöz. A többi utánpótlás korosztályú gárda az élen áll.

– Gratuláció jár a csapatoknak és a felkészítő edzőknek, a közreműködő technikai személyzetnek – közölte Sípos László, tarpai technikai vezető. – Büszkék lehetünk rájuk, ez a teljesítmény igen csak megtisztelendő, országos szinten is megállja a helyét.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .