Kattints a képre!!

Feszült hangulatban ért véget a Gergelyiugornya-Újdombrád (1-0) megye kettes rangadó, amelyen a bajnoki címvédő hazai csapat a 86. percben bekotort góllal csikarta ki a győzelmet.

Veszélyben a gergelyiugornyai kapu, az újdombrádi csapat nagy csatában vesztette el veretlenségét a rangadón Fotó: három határ hírei

A Nyírerdő csoportban rendezett összecsapáson a veretlenségét elvesztő, mindazonáltal a tabellát továbbra is vezető vendégek edzője, Balla János a lefújás után meglehetősen indulatosan nyilatkozott, felhánytorgatva a körülményeket – ezúttal némi kiegészítéssel élt.

– Először is gratulálok az Ugornya vasárnapi győzelméhez, ami kimaradt a nyilatkozatomból… – taglalta Balla János. –  Elnézést kérek mind a vezetőkollégáktól és főleg a játékosoktól, hisz köztük több barátom is szerepel: Szőke, Danku Attila, Madzin, Mándi, ha félreérthető gondolatokat fogalmaztam meg. Persze, hogy nem rájuk vonatkozott a „gusztustalan” jelző. Őket irigylem, hogy el tudják érni, amiért ilyen szépszámú közönség látogat ki a meccsekre. De az a tucatnyi ember, aki azért jön ki, hogy tele torokból minden játékos vagy edző k… anyját szidja névvel megcímezve, az gusztustalan… Valószínű én is hibáztam, mert még nem volt csapatom, játékosként, valamint edzőként sem, amely a bajnokságot hét győzelemmel kezdte. Ígérem, ha újra hét győzelem következik, utána egy vereséget megpróbálok sportszerűen kezelni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .