Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenharmadik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A sényőiek igyekeztek pontos játékkal előrukkolni Hatvanban – csaknem sikerült Fotó: tudósítónktól

Az újonc Hatvan zsinórban négy győzelemmel hangolt a Sényő elleni összecsapásra, mindez megspékelve a hazai közeg előnyével. Jóllehet, a szabolcsiak apellálhattak arra, hogy az őszi idényben idegenben eredményesebben muzsikálnak, mint otthon, és a találkozó első félidejében igazolták is ezt a tényt, fegyelmezett játékkal nem engedték érvényesülni ellenfelüket. Sőt, a második félidő elején Schmidt Péter látványos ollózásával vezetést szereztek, majd amikor már mindenki elhitte, hogy eldőlt a meccs, a hajrá váratlanul drámaian alakult. Az utolsó percekben előbb egyenlített, majd a hosszabbításban fordított a Hatvan, megkaparintva a három pontot.

Ugyanakkor a Kisvárda II. ugyancsak vereséget szenvedett a Karcag ellen.

NB III., Keleti csoport: 13. forduló

Hatvan–Sényő-Carnifex 2–1 (0–0)

Hatvan, 108 néző, v.: Dobai J. Sényő: Szondi L. – Klepács K., Márton A., Fenyőfalvi D.,Kapcina K. (Toldi A.), Lizák B.,  Farkas M., Matyi Z., Schmidt P. (Barta G.), Sztankó D. (Bodó G.), Kapacina V.  Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Mundi Z. (89.), Barthel G. (92.), illetve  Schmidt P. (51.)

Imrő László: – Kiénekelték a szánkból a sajtot! Nemhogy három pontot nem szereztünk hanem egyet sem. Erre nem igazán lehet mit mondani…

Kisvárda Master Good II.–Karcag 0–1 (0–1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Németh G. Kisvárda II.: Popovics – Avetiszjan (Hricu, 67.), Králik, Rubus, Sikorszki – Szőr, Ponomarenko (Heles, 56.) – Honcsar, Kirjuhin, Czérna (Kobeljas, 82.) – Nagy M. K. Edző: Kocsis János.

Gól: Miterkó (0–1) a 44. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .