Kattints a képre!!

A hogyan bukjunk el egy már megnyertnek hitt meccset? – sorozat epizódjának aktuális részét „forgatták” vasárnap Hatvanban. A világfutballban nem a Sényő-Carmifex az első és persze, utolsó csapat, amely úgy fordult rá a végjátékra, hogy 1-0-ra vezet, majd mégis hoppon marad.

Az utolsó percekben zuhant meg a sényői csapat Fotó: Fazekas Ármin

Az NB III. Keleti csoport tizenharmadik fordulójában a szabolcsiak a 89. percben, majd a hosszabbításban kapott gólok miatt távozott üres kézzel az újonc otthonából – amelynek ez zsinórban az ötödik győzelme volt -, ami roppant fájdalmas, no meg nehezen megemészthető fejlemény.

– Drámai végjáték! – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Az első félidőben egy kapufáig jutottunk, illetve egy jó ígéretes szögletrúgásra nem tudtunk reagálni, igaz a hazai csapatnak is voltak lehetőségei, jobbára kontrákból, amit a mi eladott labdáinkból tudtak végig vinni. Szünet után viszonylag hamar megszereztük a vezetést, ellenfelünk pedig nagyobb fokozatra kapcsolt, ami csak egy átlövés utáni kapufában mutatkozott meg. Sajnos, a 89. perc után történtekre nem nagyon lehet mit mondani: két gólt kaptunk, sorozatos egyéni hibáknak köszönhetően. Amíg nem tudunk két egymást követő fontos mérkőzésen pontot és pontokat szerezni, addig csak fellángolásaink lesznek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .