Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tízedik fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzőjének iránymutatása a Nagyecsed elleni szatmári rangadón Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 10. forduló

Tarpa–Nyírmeggyes 3–0 (2–0)

Tarpa, 134 néző, v.: Pethő P. Tarpa: Zenyikov – Zajka, Lovincsuk, Dolináj P., Bodan (Barta K,), Hilka, Romancsuk (Kosztik), Moticska, Kofel (Prihoda), Herman, Savkin (Kobály M.). Edző: Bubis Iván. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Domokos M. (Szabó L.), Nagy Zs., Török G. (Murányi S.), Éles B., Batizi-Pócsi N., Máté G. (Kovács D.), Gönczör P. (Sivadó P.), Ács Sz., Molnár T., Hadadi K. (Folytán Z.). Edző: Kovács László. A hazaiak két gyors góllal alapozták meg győzelmüket, és bár a második félidő elején emberhátrányba kerültek, a vendégek nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel. Gól: Romancsuk 2, Kosztik. Kiállítva: Moticska (52. perc).

Bubis Iván: – Gratulálok a csapatnak! Nagyon kellett ez a győzelem, amire rá is szolgáltunk. Készülünk tovább. További sok sikert a Nyírmeggyesnek!

Kovács László: – A mai napon a játék minden elemében felülmúlt minket a Tarpa, így megérdemelt hazai győzelem született.

Nagyecsed–Mátészalkai MTK 0–0

Nagyecsed, 387 néző, v.: Veres J. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Nyíregyházi G. (Bulyáki K.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R., Urbin P. (Petrohai P.), Erdős M., Hadházi S., Rácz Zs. Edző: Kósa József. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Hevele M., Csáki J., Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Huszti P.), Budaházi L., Fejes J., Drabik M. (Farkas Z.). Edző: Kiss Tamás. Ahogy az várható volt, küzdelmes mérkőzést vívtak a felek a szatmári rangadón, csak a gól hiányzott…

Kósa József: – Küzdelmes mérkőzésen úgy gondolom, kicsit talán közelebb álltunk a győzelemhez, sajnos, az óriási ziccert nem sikerült értékesíteni, így meg kell elégedni az egy ponttal. További sok sikert a Szalkának!

Kiss Tamás: – Úgy érzem, a fiúk mindent megtettek annak érdekében, hogy sikerrel térjünk haza, de ebben a mérkőzésben talán ennyi volt. Ha a folytatásban ugyanez a hozzáállás jellemez majd minket, akkor biztos vagyok abban, hogy eredményesek lehetünk. További sok kívánok az Ecsednek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .