Kattints a képre!!

A futsal NB I. péntek esti hetedik fordulójában a Nyírbátor a címvédő Haladást fogadta, míg az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza az Újpest vendégeként lépett pályára – utóbbi mérkőzést 20.40-kor kezdődött, erről később számolunk be.

A fehér mezes bátoriak számára túl nagy falat volt a bajnoki címvédő Fotó: tudósítónktól

Finoman szólva sem a – több kulcsembert nélkülöző – Bátornak állt a zászló ezen az összecsapáson: egyfelől a nyitányon aratott győzelem után zsinórban öt vereséget szenvedett, másrészt a botladozva rajtoló Haladás az utóbbi időben elkapta a fonalat, egyre feljebb kapaszkodva a tabellán. A válogatott játékosokat és légiósokat egyaránt bevető vendégek nem bíztak semmit a véletlenre, az első félidőben jelentős előnyt szereztek, a folytatásban pedig tovább hízott a különbség.

Futsal NB I.: 7. forduló

Nyírbátor SC–Haladás 0–7 (0–3)

Nyírbátor, 189 néző, v.: Szűcs L., Szabó F. Nyírbátor: Opre R. – Szabó S., Szentes B., Hadházi S., Csoma A. Csere: Tóth K., Nagy Zs., Faragó L., Kerekes M., Rácz M., Molnár R., Lakatos L., Makai L., Lakatos L. Edző: Baksa Csaba. Haladás: Alasztics – Longo, Nagy K., Dróth Z., Vatamaniuc. Csere: Gyimesi M., Kovács M., Szamás Z., Knizs, Hajmási M., Diniz, Sipos G., Fehér D., Rutai B. Edző: Calvo Rodriguez. Gól: Dróth Z. 2, Hajmási M., Fehér D., Diniz, Kovács M., Vatamaniuc

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .