Kattints a képre!!

A Sényő-Carbifex javában gyűri a fél országra kiterjedő turnéját: az NB III-as csapat – egy kivétellel – valamennyi idei mérkőzésén idegenben lép pályára.

Szondi Levente, a Sényő kapusa a hatvani fellépésen is a helyzet magaslatán állna Fotó: kisvardafc

A tizenharmadik fordulóban az újonc Hatvan otthonában lesz jelenése, amely meglehetősen „jól adja elő”, a hetedik helyen tanyázva felettébb veszélyes ellenfélnek ígérkezik.

Persze, a szabolcsiak pedig abban bízhatnak, hogy vendégként eredményesebben muzsikálnak, ahol csaknem kétszer annyi pontot (7) szereztek, mint otthon (4).

– Kétségtelen tény, nagyon jól jött számunkra a legutóbbi siker, egyfelől még sosem sikerült győzni Kisvárdán, másrészt ez egyértelműen bravúrnak számít – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Talán mondhatjuk, többet ér, mint szimpla három pont, hasonló mentalitással és teljesítménnyel ezúttal is lehet keresnivalónk, bár az is igaz, a Hatvan aligha szenved önbizalomhiányban, hisz zsinórban négy meccset nyert! De a felzárkózás érdekében muszáj jó eredményt produkálni.

Ugyanakkor a tízedik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán hetedik – Karcagot fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .