Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Jakocska Csaba, a Biri kapusa aligha fog unatkozni a Szakoly elleni meccsen Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 8. forduló (kezdés: 14 óra)

Vasárnap

Kék (11.)–Kótaj (1.)

Borza László, a Kék edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy bravúrt érjünk el. De ez csak akkor valósulhat meg, ha jelentősen feljavulunk a legutóbbi meccshez képest.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Szép emlékek kötnek a kéki futballcsapathoz, de most ellenfélként térek vissza a jól ismert a katlanba. Természetesen erre a meccsre is ennek megfelelően készülünk és el akarjuk hozni a három pontot.

Nagykálló (3.)–Tiszavasvári (2.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A jó passzban lévő Vasvári ellen hazai pályán úgy gondolom, komoly erőpróba elé nézünk, de állunk elébe, szeretnénk megszerezni a három pontot.

Szabó Zoltán a Tiszavasvári edzője: – Nagyon tiszteletre méltó a Nagykálló teljesítménye az idei kiírásban. Nagyon szeretnénk ezt a statisztikát kicsit elrontani és a miénket párhuzamosan javítani. Mindenkinek jó felkészülést a hétvégéhez!

Rakamaz (12.)–Kálmánháza (6.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nagy tisztelettel érkezünk Rakamazra, nem az eddigi eredményei alapján ítéljük meg ellenfelünket. Nekünk is van még miben javulnunk, ezért szeretnénk jól felkészülni a mérkőzésre. Túl vagyunk néhány olyan bajnokin, ahol saját hibáinknak köszönhetően pontokat hagytunk veszni, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. Nehéz meccsre számítok, ahol remélhetőleg, mi teszünk annyival többet, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát.

Szakoly (4.)–Biri (5.)

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Egy olyan Biri érkezik hozzánk, amely már megmutatta, hogy képes nyerni Kótajban és Apagyon, így azt kell mondjam, a csapatnak össze kell kapnia magát, mert ha az elmúlt hétvégi produkciót nyújtjuk, akkor kellemetlen dolgok fognak érni minket vasárnap.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A Szakoly csak papíron újonc, ez látszik az eredményein is, több kiváló focistája van, akik nem csak játszottak, hanem bajnokságokat nyertek magasabb osztályokban! Mivel idegenben leszünk ez bizakodásra ad okot…

Tiszalök (8.)–Geszteréd (13.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Szeretnénk folytatni jó szereplésünket és mindenképpen megnyerni a meccset.

Horváth László, a Geszteréd játékos-edzője: – Igazából még mindig várakozó állásponton vagyok, hogy történik-e valami pozitív változás a hozzáállásban. Ha igen, akkor megpróbálunk mindent elkövetni, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Apagy (9.)–Nyírlugos (10.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Készülünk a hétvégére. Jóslatokba nem szeretnék belemenni, a három pont megszerzése kötelező.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Tudjuk, hogy nehéz lesz, a mi helyzetünk sem könnyű, annyit talán megkockáztathatok: nem 0–0 lesz a végeredmény…

Szabadnapos: Levelek

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .