Kattints a képre!!

Csorvási Hannával soraiban nem szenved csorbát a csengeri leány U17-es együttes szereplése, amely a megyei bajnokságban hiba nélkül, három győzelemmel indította az idényt.

Csorvási Hanna mozdulata már a legnagyobbakat idézi Fotó: Szilágyi Hanna

A tizenöt éves ifjú hölgy három góljával a tinicsapat legeredményesebb játékosa jelenleg. Szó se róla, van kitől ellesni a fortélyokat, testvére, Csorvási Ádám a megye egyes helyi csapat egyik frontembere.

– A bátyám, Ádám kiskorától focizott, én két éve kezdtem el komolyabban itt Csengerben – mélyedt el a témában Csorvási Hanna. – Sokan mondták, hogy menjek, most pedig már nem igazán tudnék meglenni a foci nélkül. Kellett egy kis noszogatás, azóta viszont folyamatosan csinálom: szeretek futni, eredetileg szélső akartam lenni, ott is szerepeltem egy ideig, aztán valahogy bevágódtam előre. Azt vettem észre, ettől a poszttól egy kicsit félnek a többiek… Sajnos, nem mindig adódik lehetőség rendesen kiállni, így olykor változnak a posztok, hát, ez van. Tervben van, hogy tovább lépnék, csak nehéz itt hagyni a társaságot, dilemmázok rajta, meg jó lenne továbbtanulni is…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .