Kattints a képre!!

Meglehetősen hosszúra nyúlik a böjti időszak a Nyírmeggyes számára: a megye egyes csapat még nem nyert bajnokit az őszi idényben, nyolc fellépésen három pontot gereblyézett össze. A szombati Nagyecsed elleni hazai összecsapáson a 93. percben mentett pontot (1–1), ami a semminél mindenképpen több.

Török Gergő reméli, maradt benne még néhány gól Fotó: tudósítónktól

Az egyenlítő gólt bepréselő Török Gergő a sereghajtó együttes messze legeredményesebb játékosa: az eddig szerzett tizenkét gól csaknem felét, ötöt a huszonöt éves szélső „követte el”.

– Ennyire a meccs utolsó pillanataiban még soha nem szereztem gólt, legalábbis nem emlékszem rá – elmélkedett Török Gergő. – Ebben az a pláne, hogy mindez most pontot ért. Természetesen tudtuk értékelni, de többet akartunk kihozni a meccsből, igaz, a végén a döntetlennek is örültünk. Ilyen eredményesen még nem kezdtem idényt a megye egyben, szerencsére gyakran voltam jókor jó helyen, ami nekem is kellemes meglepetés, főleg úgy, hogy sérülés is nehezítette a dolgom. Remélem, azért még maradt bennem néhány gól, jó lenne, minél többet rúgni, viszont nem számolgatok. Sokkal inkább nyerni szeretnénk végre, sikeréhesek vagyunk, „járna” már nekünk egy győzelem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .