Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tízedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Hamza Tamás (21) és a semjéni csapat gólra éhesen ostromolhatja – ezúttal az újfehértói kaput a forduló rangadón Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 10. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Tarpa (5.)–Nyírmeggyes (16.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Itt az ideje a javításnak! Három pontra vagyunk az első helytől, nagyon szoros a mezőny és mi ennél jobbak vagyunk, ahogy eddig szerepeltünk, ezt a hétvégén szeretnénk bizonyítani, Minden áron a három pont megszerzése lesz a célunk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hisz a Tarpa hazai pályán egy kivételével az összes mérkőzését megnyerte. Nagyon fiatal, lendületes csapat, de mi sem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Nagyecsed (10.)–Mátészalkai MTK (11.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ez a meccs más, mint a többi, ezt te is jól tudod. Másként kel fel a nap, és másként jár a hold, ez lesz a hétvége egyik rangadója, több más mérkőzés mellett. Úgy gondolom, egyik csapat játékosait sem szükséges külön motiválni erre az összecsapásra. Tudom, hogy a Szalka nagyon beerősített a nyáron, hiszen más céljai vannak, de ezer sebből vérző csapatom remélem, mindent el fog követni a jó eredmény elérése érdekében – nem feltartott kézzel állunk ki a szombati derbire. Magam is kíváncsi vagyok, miként tudunk helytállni a Magyar Kupa országos főtábláján is kiválóan szereplő Szalka ellen.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nem titok, nagyon lényeges volt számunkra a Csenger elleni győzelem. De ez már a múlt, hisz ismét komoly megmérettetés vár ránk, ami rögtön egy szatmári rangadó lesz. Tudjuk, hogy ez a meccs mennyire fontos szurkolóink számára és már szeretnénk az első idegenbeli győzelmet is megszerezni. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ecsed jó csapat, de ha maximális koncentráció mellett óriási akarattal, alázattal lépünk pályára, akkor nagy örömet szerezhetünk szép számú közönségünknek.

Vasárnap

Kállósemjén (3.)–Újfehértó (1.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A hétvégén nagyon stabil lábakon álló egyesületet fogadunk, de a mi csapatunkat sem a hangya hordta össze. Nem lehet más elképzelésünk és célunk, csak az, hogy hazai pályán megszerezzük a három pontot, ennek érdekében százhúsz százalékot fogunk nyújtani.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A héten is készülünk becsülettel, egy újabb kemény feladat előtt állunk. Igyekszünk minél több pontot gyűjteni, viszont a múlt heti győzelem után mindenféle teher nélkül léphetünk pályára, ami jól is elsülhet. Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett, jó meccset fogunk játszani – szép számú közönség előtt.

Nyírbéltek (7.)–Balkány (13.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, hétvégére sérültjeink, betegeink állapota javulni fog, mert nem téveszt meg bennünket a Balkány eddigi szereplése, ettől jobb csapatnak tartom, de mindent meg fogunk tenni, hogy a hazai veretlenségünket megőrizzük.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A mai gazdasági helyzetben a túlélés a cél sok csapat számára, akár az NB III-as, mind megyei szinten. A tél megválasztja, ki tud egyáltalán talpon maradni, ezért arra kérem a tisztelt a játékvezető urakat, így is nehéz helyzetben vannak az egyesületek, ne szítsák a tüzet azzal, hogy ők akarják eldönteni a mérkőzéseket. Hozzáteszem, akadnak játékvezetők, akiket – ha vesztettünk is – rendszerint kiemelek a korrekt működésükért. Tőlünk már négyen leálltak munkahelyi elfoglaltság miatt, mert mindenki félti a megélhetését, tizenhárom mezőnyjátékossal kell végigcsinálni az őszből hátralévő hat fordulót. És persze, imádkoznunk kell, hogy ne sérüljön meg senki. Azt ígérhetem, küzdeni fogunk, meglátjuk, mi jön ki belőle.

Kemecse (4.)–Ibrány (14.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A vasárnapi hazaira is pont úgy készülünk, mint a szombatira, csak a mérkőzés utáni családi összejövetel lesz visszafogottabb.

Kató István, az Ibrány edzője: – Élünk a lehetőséggel, hogy ezúttal is gratuláljunk Tóth Norbertnek és menyasszonyának házasságkötésük alkalmából! Az utóbbi hetek játéka azt mutatja, kezdünk összeállni, bár közel sem tartunk ott, ahol szeretnénk. Ellenfelünk eredményeiből kiindulva, nehéz küzdelem előtt állunk, Kemecsén nem könnyű nyerni, de mindenképpen megpróbáljuk. A halászi színekben futballozó Simon Daninak mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!

Nagyhalász (15.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Érzelmi hullámvasút az, amire pár napja ráültünk. A derbiről még annyit, hogy visszanézve a meccset, még biztosabban állíthatom, hogy egy nullás hazai vezetésnél elmaradt két hazai piros és egy vendég tizi. De ez már történelem. Az utóbbi napok történései akár pozitív irányba is lökhetik fiatal csapatomat, egy dologban biztos vagyok: sportemberi magatartásból már most jelesre vizsgáztak – töretlenül hiszek bennük.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert alighanem a halásziak is úgy vannak vele, hogy minden pontra égető szükség van. Csak abban az esetben lehetünk sikeresek, ha mindenki alárendeli magát a csapat érdekeinek.

Nyírbátor (9.)–Mándok (8.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Most már minden egyes megszerzett pontnak jelentősége van, pláne, hogy nagyon sűrű a tabella. Így nem is lehet más célunk, mint feljebb kapaszkodni, és hazai pályán a győzelem megszerzése.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A Nyírbátor az első két fordulóban botlott, azóta veretlen, ez önmaga is tiszteletet érdemel. Nagyon nehéz meccsre számítok, melyen csak akkor lehet esélyünk pontot szerezni, ha végig tudunk koncentrálni és alázattal játszani.

Csenger (6.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A mérkőzés esélyese egyértelműen a vendégcsapat, mindenesetre szeretnénk szoros eredményt elérni. Reméljük, ehhez minden feltétel adott lesz.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Haza pályán nagyon veszélyes csapathoz látogatunk. Egyénileg és csapat szinten is fel kell javulnunk az elmúlt héthez képest. A fiatalok remélem, átérzik ezt, és feledtetni tudjuk a hazai kisiklást.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .