Kattints a képre!!

Bégányi Balázs nyáron igazolt az Ibrányhoz, így először tapasztalhatta meg az Ibrány-Nagyhalász derbi különleges atmoszféráját. Speciel a vasárnapi szomszédvári összecsapás felettébb jól sült el a Tisza-partiak számára, akik 5–0-ra elporolták a vendégeket.

Az ibrányi csapat – Bégányi Balázzsal soraiban – éppen a szomszédvári rangadón szerezte meg első őszi győzelmét Fotó: Kulcsár Béla

A huszonkét éves védekező középpályás számára hab a tortán, hogy gólt szerzett – az elsőt ibrányi színekben. Mikor máskor, ha nem egy ilyen fajsúlyú mérkőzésen, amelyen a megszokottnál jóval nagyobb érdeklődés övezett. És, persze a hazaiak végre győztek, eddig ugyanis ez még nem sikerült az őszi idényben.

– Sajnos, ritkán adódik, hogy ilyen sok néző előtt játszunk, ez mindenképpen élmény, feldobja az embert – ecsetelte az eseményeket Bégányi Balázs. – Tisztában voltunk vele, még mi új játékosok is, hogy ez a meccs mit jelent az ibrányi szurkolóknak, ennek megfelelően készültünk, különösen, hogy már nagyon szerettünk volna nyerni. Számomra külön meglepetés, hogy gólt rúgtam, hát, nem mostanában történt hasonló. Mondhatom, igazából már csak a győzelem hiányzott, amihez volt már, hogy közel álltunk korábban, de valamin mindig elcsúsztunk. Ezúttal tényleg kijött a lépés: szeretem a közeget, jó a társaság, remélem, a táblázaton is feljebb tudunk kapaszkodni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .