Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az újdombrádi Tóth Norbert (labdával) ismét a Gergelyiugornya elleni csoportrangadón bűvészkedhet a labdával Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 8. forduló (kezdés: 14 óra)

Vasárnap

Vaja (2.)–Nyírkarász (12.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Ahogy az életben, úgy a labdarúgásban is vannak alkotók és rombolók. A két felfogás nagyon távol esik egymástól, ha szórakoztatni akarjuk a közönséget, akkor látványos játékra, szép megoldásokra kell törekedni a csapatoknak. Csak így érhető el, hogy a szurkoló és a játékos számára egyaránt kollektív örömforrást jelentsen a futball. Különben, mi értelme az egésznek?

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Megszereztük első győzelmünket, remélem, a másodikra nem kell ennyit várni, mindent meg fogunk tenni, hogy ez akár a hétvégén bekövetkezzen.

Ajak (5.)–Tiszakanyár (9.)

Barati István, az Ajak edzője: – Veszélyes ellenfél lesz a Kanyár. Két nagy különbségű vereséget leszámítva egész jól szerepelnek, és sok gólt szereznek. Nálunk jó a hangulat, a meglepően hosszú veretlenségi szériánkat tovább szeretnénk folytatni.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az Ajak a szezonban veretlen, emiatt sem számítok könnyű mérkőzésre, de ha a csapatom azt az arcát fogja mutatni, mint a hétvégén, akkor pontokkal távozhatunk.

Pátroha (8.)–Szabolcsveresmart (13.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Nálunk van meleg víz meg fűtés, sok helyen már az sincs, villanyfénynél tudunk edzeni, amit a vezetők ígérnek, azt betartják, csak annyit kérünk cserébe érte: aki felveszi a mezt és pályára lép, tegyen meg mindent a csapat sikeres szerepléséért! De úgy néz ki, egyeseknek ez sem jó… Hétvégén csak a győzelemben tudunk gondolkodni, ami, persze nem lesz egyszerű.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Megint olyan csapattal találkozunk, ahol sok barátom van, reméljük meg tudjuk szorongatni a haverokat. Utána pedig jöjjön, aminek jönnie kell!

Gyulaháza (7.)–Fényeslitke (10.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk itthon tartani mindhárom pontot.

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Már csak reménykedni lehet, hogy a csapat összeszedi magát és mindenki felfogja, ebben a csoportban erős riválisok vannak, egyben nem elég, ha csak állunk a pályán.

Záhony (4.)–Ladányi TC (6.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Hétről hétre sérülések hátráltaltnak minket, viszont az újonnan érkezők – korra való tekintet nélkül, legyen az a tizenhat éves, Kabai Zsolt, aki az ifiből felkerülve a múlt heti vezetőgólunknál gólpasszal vétette észre magát, akár az ötvenkét esztendős, rangidős, Halász Tibor – szintén jó játékkal tudta segíteni a csapatot. Aktuális ellenfelünk jól kezdte a bajnokságot, ennek megfelelően készülünk, hazai pályán természetesen csak a győzelem elfogadható.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Ha az elmúlt mérkőzés második félidejében mutatott játékát, elszántságát át tudjuk menteni erre a fordulóra, akkor „pontosan” távozhatunk Záhonyból.

Gergelyiugornya (3.)–Újdombrád (1.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Vasárnap az eddig hibátlan Újdombrádot fogadjuk, ami nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, de… Az egyik játékosom a ladányi meccs után azt mondta nekem: „jövünk felfele a tabellán, mint moslékban a kenyér”. Mit ne mondjak, szívemhez szóló hasonlat volt. Na, ebben bízhatunk, hogy felszálló ágban vagyunk, úgy gondolom külön „motiváció” nem kell a fiúknak, mert abban biztos vagyok, minden játékosunk győzni szeretne a mérkőzésen. Remélem, jó időjárás mellett sok néző előtt győztesen hagyjuk el a pályát.

Balla János, az Újdombrád edzője: – A megye egyes játékoskerettel rendelkező, kétszeres bajnokcsapathoz látogatunk, ahol a tisztes helytállás a cél. Ez lenne az elvárt sablonszöveg, de mi jó sorozatban vagyunk, színvonalas mérkőzést szeretnénk játszani, ha esetleg ki is kapunk, a magaslati levegőt akkor is tovább élvezhetjük.

Tuzsér (11.)–Baktalórántháza (14.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Két figyelmetlenségtől eltekintve jól működött a védekezésünk az elmúlt hétvégén. Sajnos, a támadójátékunkról ez már nem mondható el. Vasárnap mindkét tényezőben javulnunk kell, hogy otthon tartsuk a három pontot azzal a Baktával szemben, amelynek a helyezése semmiképpen sem tükrözi a játékerejét. Erre hívom fel leginkább a játékosaim figyelmét a héten.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Mély a gödör, de úgy érzem, nem annyira, amiből ne tudnánk kilábalni. De ez csak akkor sikerülhet, ha mindenki elhiszi, hogy megnyerhetjük a mérkőzést.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .