Kattints a képre!!

Az Újdombrád nagyot domborít a megye kettő Nyírerdő csoportban. Balla János brigádja makulátlan mérleggel „futhat neki” a vasárnapi, a bajnoki címvédő Gergelyiugornya elleni idegenbeli rangadónak.

Balla Dániel ismét a Gergelyiugornya elleni rangadón állhat helyt az újdombrádi kapuban Fotó: három határ hírei

Hét mérkőzés, hét győzelem, ebben hiba nincs. És az sem állítható, hogy mindez a semmiből jött volna, vagy éppen a szél hordta össze, elvégre az együttes huzamosabb ideje meghatározó erőnek számít a bajnokságban.

– Megmondom őszintén, az idény elején pár sör mellett beszélgettük, hogy hét per hét jó lenne, aztán majd az Ugornya elleni meccs lesz a vízválasztó – mesélte Balla Dániel, az Újdombrád még mindig szemtelenül fiatal, húsz éves kapusa. – Hát eddig bejött, hál’ istennek. Jól is erősítettünk, a felkészülést is rendesen megcsináltuk, na és most tényleg egyben vagyunk, úgy nézünk ki, mint egy nagybetűs csapat. A lefújás után nem rohannak el az emberek, lecsúszik ez, az, ami ilyenkor az gondolom, normális. Amikor pedig beérünk az öltözőbe, ebben a szezonban mindig jön a szöveg: megint történelmi győzelem – szokta hangoztatni Bilecz Joci, akinek annyiból igaza van, hogy az Újdombrád aligha nyert még ennyi meccset zsinórban megye kettőben. Én is próbálom odatenni magam, bár kisebb sérüléssel bajlódtam, az utóbbi két fordulóban éreztem azt, hogy megfelelő teljesítményt nyújtottam, de most rá kell tenni egy lapáttal a rangadón. Ja, még annyit: köszönöm szépen, O. Levente, hogy hétről hétre segíted a játékom javulását. Szívesen!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .