Kattints a képre!!

Péntek este, 22 óra valahány perckor, midőn Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője a másnapi, Nyíregyháza Spartacus II. elleni összeállításáról agyalt, villámként csapott bele a gondolat: „én beteszem kezdőbe ezt az Ács gyereket.”

Rangadót nyert az Újfehértó a Szpari II. otthonában – Ács Ádámmal soraiban Fotó: Dankó László

A sugallat, vagy bármi más tökéletesen ült: a huszonöt éves középpályás szerzett vezetést a vendégeknek az idegenbeli megye egyes rangadón, megágyazva a győzelemnek (0–2), ami egyben a tabella élére repítette őket. Mindez egyébiránt a sors rendelése is lehet, elvégre Ács Ádám pályafutása anno a Nyírsuliban, illetve a Bozsik Akadémián bontakozott ki, a nyáron igazolt az Újfehértóhoz, amelynek színeiben éppen a Szpari „fakó” ellen szerezte első őszi gólját.

– Mondhatni, nagy kő esett le a szívemről – szállt messzire Ács Ádám sóhaja. – A felkészülés eleve nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, sérülés is közbeszólt: a szezon elején csereként számítottak rám, úgy érzem, jól szálltam be, viszont az elmúlt három meccsen nem igazán ment a játék. Most itt volt a bizonyítás esélye kezdőként, azt gondolom, hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez, külön örülök, hogy belőttem első gólomat, remélem, nem az utolsót a szezonban, mert ettől többre vagyok képes. Jelenleg Fehértón minden edzésen meg kell küzdeni a lehetőségért, másfelől azt vettem észre, hogy a mérkőzések többségén mindenki felszabadultan játszik, nem érezni a görcsösséget, aminek nyilván köze van ahhoz, hogy idáig eredményesen szerepeltünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .