Kattints a képre!!

A hunfoci.hu, illetve a vehir.hu információja szerint veszélybe került az NB III-as Veszprém további szereplése, ami azért is érdekes, mert a Közép-csoportban érdekelt együttes két riválisa – a Makó, majd a Balassagyarmat – már korábban visszalépett.

Ki tudja, meddig lesznek NB III-as meccsek a veszpémi csapat otthonában Fotó: vehir.hu

– Nem tudunk mást tenni, megyünk előre – közölte Szabó Péter ügyvezető. – Nem tudom, mennyi időre lesz még elegendő a költségvetésünk. Új szponzorokat szinte lehetetlen szereznünk, azért lobbizok, hogy a jelenlegiek mellettünk maradjanak. Persze megértem a cégeket, ugyanis az energiaválság mindenkit érint. Láthattuk, hogy az NB III. Közép csoportjában anyagi okokra hivatkozva már két csapat is visszalépett a bajnokságtól: a Balassagyarmat és a Makó. Bízom benne, hogy mi nem jutunk erre a sorsa. Havi többmilliós pluszköltség terhel bennünket. Az önkormányzat támogatása sokat jelent számunkra, de ha át lesznek csoportosítva az összegek, a fennmaradásunk a szakadék szélére sodródhat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .