Kattints a képre!!

Csak a szokásos: a futsal NB II. Keleti csoport hetedik fordulójában késő este léptek pályára a „mieink”. A Nyírség a Gyöngyös vendégeként folytatta szereplését, a Kistarcsa-Gyulaháza meccs 20-30-kor kezdődött, erről később számolunk be.

A sötét mezes Nyírség hamar ellőtte puskaporát Fotó: tudósítónktól

A hevesi összecsapáson olyan együttesek találkoztak, amelyek „másolták” egymást: a felek hajszálra azonos mutatókkal, eddig egyaránt hat-hat pontot szereztek. A statisztika kiélezett meccset sejtetett, ehhez képest a hazaiak meglehetősen biztosan nyertek, mert bár a vendégek szereztek vezetést (0-1), mint kiderült, ezzel el is lőtték puskaporukat.

A Csenger–Szeged mérkőzést október 31-re halasztották.

Futsal: NB II., Keleti csoport, 7. forduló

Gyöngyös–Nyírség FC 10–5 (3–1)

Gyöngyös, v.: Apkó T., Mózsa Á. Nyírség: Budaházi L. – Tóth E., Molnár Sz., Haller R., Agárdy N. Csere: Kupai Sz., Lakatos T.,  Pekk T., Rostás A., Bernáth B., Dlehány B. Edző: Cservenyák Ádám. Gól: Besenyei F. 4, Marosi J. 2, Bihari D., Balázs L., Fekete V., Juhász K., illetve Haller R., 3, Molnár Sz., Rostás A.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .