Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenkettedik fordulójában megyei rangadót játszottak a Kisvárda Master Good II. otthonában, ahol a Sényő-Carnifex lépett pályára.

A megyei összecsapáson a fehér mezes Várda II. éppen meghiúsít egy sényői próbálkozást Fotó: kisvardafc

Az eleddig sokkal jobban teljesítő várdai „fakó” számított a mérkőzés esélyesének, de ahogy ígérték, a vendégek nem csupán a tisztes helytállás érdekében léptek színre, szervezett játékkal rukkoltak elő az első félidőben, amelyben nem született gól. Nem úgy a szünet után, amikor – meglepetésre – vezetést szerzett a Sényő, márpedig a szikrázó napsütésben rendezett találkozón ez döntőnek bizonyult.

NB III., Keleti csoport: 12. forduló

Kisvárda Master Good II.–Sényő-Carnifex 0–1 (0–0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Vinter. Kisvárda II.: Popovics – Avetiszjan (Bjelalov, 69.), Králik, Kravcsenko, Sikorszki (Barabás, 88.) – Kirjuhin (Kobeljas, 88.), Szőr – Nagy M. K. (Simon M., a szünetben), Honcsar, Czérna (Hricu, 69.) – Heles. Edző: Kocsis János. Sényő: Szondi – Matyi, Klepács, Sztankó (Jócsák, 66.), Farkas M. – Márton A., Fenyőfalvi D. (Sógor, 93.) – Schmidt P. (Toldi A., 93.), Kapacina V., Kapacina K. (Barta G., 83.) – Lizák. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Schmidt P. (62.)

  1. perc: Lizák kevergetett a bal szélen majd beadta a labdát, melyet az érkező Kapacina Valer még elvétett, de Schmidt Péterelé került, aki 8 méterről bepofozta azt a hosszú sarokba,0–1.

Kocsis János: – Gyenge teljesítményt nyújtottunk, nem érdemeltünk többet!

Imrő László: – Győztünk! A játék képe és a helyzetek alapján nem érdemtelenül, megdolgoztunk a sikerért. Egyesületünk öszinte részvétét fejezi ki Kapacina Valernak és Kevinnek, valamint hozzátartozóinak az őket ért tragédia miatt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .