Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex nem nyerni járt Kisvárdára, ez konkrétan – az újkori NB III-ban – még egyszer sem sikerült, Vasárnapig. A Keleti csoport tizenkettedik fordulójában a vendégek kibrusztolták a számukra felettébb értékes győzelmet (0-1) a hazai „fakó” otthonában, ami igazán fontos pontokhoz segítette őket.

A kék mezes sényőiek megküzdöttek a bravúros győzelemért Fotó: kisvardafc

Szó se róla, a sényőiek „csínján bánnak” a gólokkal az őszi szezonban, azt a keveset azonban igyekeznek jól beosztani. Ezúttal is csak egyet lőttek, de az mindent vitt. Főként annak tudatában, hogy az alsóházban rekedtek, míg a Várda II. sokkal eredményesebben szerepel.

– Nyertünk Kisvárdán, holott eddig ott nekünk nem sok babér termett! – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –Nem biztos, hogy egy szép és élvezetes mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók. Küzdelem és nagy iram volt, de erre fel is hívtuk a fiúk figyelmét, hogy a házigazda sokat fut, bátran megy bele a párharcokba, tehát nincs mese: fel kell vennünk a kesztyűt. Az első félidőben egy nagy lehetőségünk adódott, a Várda pedig az eladott labdáinkból jól és gyorsan ment át támadásba. Egy-két lehetőséget leszámítva nem igazán hagytunk lehetőséget nekik. A második félidő is ott folytatódott ahol az első abbamaradt, leszámítva, hogy egy szép egyéni akció után megszereztük a vezetést. Ezután némiképpen felgyorsultak az események: próbált ritmust váltani ellenfelünk, ettől függetlenül a kapunkra nem nagyon jelentettek veszélyt, míg mi egy jól sikerült kontra végén centikkel maradtunk le a beadásról. Illetve egy remekül beadott szöglet után szintén centikkel fejeltünk a kapu mellé, itt már nem a kapuson múlt a dolog. Az igazsághoz tartozik, hogy a házigazda büntetőt hibázott, bár ha a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, akkor nem kellett volna végig izgulni a mérkőzést. Összességében kijelenthetjük, sokat tettünk azért, hogy megszereztük a három pontot. Talán nem is érdemtelenül.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .