Kattints a képre!!

Ez a vasárnap (kezdés: 15 óra) kicsit más lesz, mint a többi. Az NB III. Keleti csoport tizenkettedik fordulójában megyei összecsapást játszanak: a Kisvárda Master Good II. vendége a Sényő-Carnifex lesz.

Akadt „vízilabdameccs” is a két csapat párharcában Fotó: Ombodi Tamás

Ami azt illeti, a felek eddigi szereplése között meglehetősen nagy a különbség. A várdai „fakó” több, mint kétszer annyi pontot (18) szerzett, mint a látogató (8), ez pedig a táblázaton elfoglalt helyezésben is visszatükröződik. A házigazdák a hetedik, míg a vendégek a tizennyolcadik pozícióban posztolnak, szóval papíron egyértelműen fest a kép.

– Nem vagyunk könnyű helyzetben, mondhatjuk, innentől kezdve minden meccset eredménykényszer „alatt” játsszuk – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Az is igaz, egy jó csapat otthonába látogatunk, ráadásul ugyebár ez megyei találkozó, amelyen a tabellát nézve nyugodtan kijelenthetjük, a hazaiak az esélyesek. De nyilván nem azért megyünk, hogy tisztességesen helytálljunk, hanem lehetőleg minél többet szeretnénk kihozni ebből a mérkőzésből, ami reméljük, pontokban is megmutatkozik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .