Kattints a képre!!

Nyírlugoson rendezték BM országos kispályás labdarúgó bajnokság döntőjét, ahol a belügyi szervek színeiben tizenöt csapat lépett pályára – köztük jó néhány megyei első-, illetve másodosztályban szereplő aktív futballista. A nagyszabású esemény a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei együttes sikerével zárult.

A tornagyőztes csapat Fotó: tudósítónktól

A csoportküzdelmek során a mieink ugyan egy meccset elvesztettek, de így is kiharcolták a továbbjutást, a folytatásban pedig nem találtak legyőzőre. A fináléban a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság ellen 1-1-es rendes játékidő után büntetőkkel kerekedtek felül, megkoronázva pénteki teljesítményüket. A különdíjak közül egy ugyancsak itthon maradt: Székelyi Norbert érdemelte ki a torna legjobb játékosa címet.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei legénységben Hornyák Zsolt, Rézműves Ferenc Székelyi Norbert (mindannyian Nyírmeggyes), Dancs Dávid (Csenger), Czerula Zsolt (Nyírbátor), Fekete Dániel (Ópályi), Orosz Ferenc (Csengersima), Licz Balázs, Lőrincz Zsolt, valamint a kapus Kecskés Gergő kapott helyet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .