Kattints a képre!!

A gólt természetesen Kánya Gábor sem védi, ezzel együtt a huszonnégy éves kapus nem egyszer húzta már ki a csávából aktuális együttesét – jelen esetben a Sonkádot.

Kánya Gábor alighanem jól döntött, amikor a kapuban ragadt Fotó: három határ hírei

A cerberus januárban igazolt a megye kettes egylethez, mégpedig a bajnoki rivális Milotától, amelyben két részletben jó néhány szezont lehúzott. Ide 2020-ban tért vissza Esztergomból: anno a munkahely szólításának engedelmeskedve két legyet ütött egy csapásra, ott ugyanis „beleszagolt” a Komárom-Esztergom megyei „élvonal” légkörébe.

– Kölyökként a mezőnyben játszottam, de testalkatom miatt a futás nem igazán feküdt: hét évesen egy Bozsik-programon beállítottak a kapuba, és ott ragadtam, ennyi az egész – vázolta karrierjének kezdetét Kánya Gábor, aki a vasárnapi Vámosoroszi elleni 4-1-es vereség dacára halmozta a bravúrokat csapata legjobbja volt. – Mondhatom, felfedeztek, mert ezen a tornán Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke korábbi edzője szólt, hogy nem lenne-e kedvem velük menni egy másnapi tornára Békéscsabára. Hát, volt kedvem, jól ment a védés, a harmadik hasonló tornán már a legjobb kapusnak választottak! Nem tervezgetek különösebben, elsősorban a csapatot szeretném maximálisan segíteni, talán megadatik, hogy még egyszer magasabb osztályban szerepeljek, ha már Esztergomban sikerült…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .