Kattints a képre!!

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a 2022. október 15-16-i hétvégén valamennyi felnőtt, és U19-es megyei osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés azért került vasárnapra kiírásra, mert október 15. (szombat) munka- és tanítási nap.

A csíkos mezes tarpai csapat októrber 15-én, szombaton fogadja a Nyírmeggyest Fotó: három határ hírei

A versenynaptárt a sorsolás elkészítésekor azért kellett így alakítani, mert a Labdarúgás Versenyszabályzat értelmében: „Ha az amatőr rendszerű bajnokságokban a szombati játéknap munkanap áthelyezés miatt munkanapos játéknappá válik, csak közös megegyezéssel lehet mérkőzést rendezni.”

A félreértések elkerülése végett adták hírül, hogy a két együttes közös megegyezésével a október 16-ra kiírt találkozó áttehető október 15. szombatra. (Ezzel a lehetőséggel néhányan már éltek is.)

Azaz, akik egyébként szombatonként szokták játszani a hazai meccseiket, akkor az ellenféllel vegyék fel a kapcsolatot és az ő beleegyezésükkel vissza módosítható az IFA rendszeren keresztül a bajnokijuk a szombati napra. (egyoldalúan nem, kizárólag mindkét fél beleegyezésével tehető a mérkőzés vissza szombatra)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .