Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az éllovas Szpari II. ellen vívja a forduló rangadóját a második helyen tanyázó Újfehértó, amely az előző szezonban – Szilágyi Ákos (középen) góljával – idegenben tudott nyerni a két csapat találkozóján Fotó: szabolcsfociinfo

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 9. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (10.)–Nyírbátor (11.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Reménykedem abban, hogy meg tudjuk ismételni a Tarpán nyújtott teljesítményt, ebben az esetben optimisták lehetünk, másra nem is akarok gondolni.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Szeretnénk most már a pontjaink számát gyarapítani, ami tudom, nem lesz egyszerű a jól kontrázó Namény otthonában.

Mátészalkai MTK (13.)–Csenger (6.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nincs mese, hétvégén egyetlen eredmény elfogadható számunkra, csak is győzelem!

Barcsay István, a Csenger edzője: – A nyáron megerősödött Szalkával játszunk, amelynek eddigi szereplése nem téveszt meg minket. Reméljük, fiataljaink fel fognak nőni a feladathoz és eredményesen tudunk teljesíteni.

Nyírmeggyes (16.)–Nagyecsed (9.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, egyre kevesebb idő marad, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát. Az előző fordulóban az utolsó pillanatban csúszott ki a kezünkből a győzelem. Remélem hétvégén hazai környezetben sikerül megszerezni az első győzelmünket. Nem lesz könnyű dolgunk, mivel úgy néz ki, az Ecsed elkapta a fonalat.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Mindegy ki mit mond, függetlenül a jelenlegi helyezésétől nagyon veszélyes meggyesi csapathoz látogatunk. Biztosan jót tett lelküknek a legutóbbi idegenben szerzett pont, ezért nekünk is fel kell készülni minden eshetőségre. Azt is tudom, a hazaiak mindent el fognak követni a siker érdekében, és persze, mi sem ülhetünk a babérjainkon, hiszen nagyon beragadtunk a rajtnál, ezért szeretnénk feljebb kapaszkodni a tabellán. Ehhez fegyelmezett, odaadó játékot várok a csapattól.

Mándok (8.)–Tarpa (5.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A Tarpáról úgy gondolom, mindenki tudja, hogy komoly munkát végeznek. Minden csapatnak meg kell ellenük szenvedni, amely eredményes akar lenni. Sajnos, nálunk az elmúlt hetek mutatott játéka nem volt az igazi, azon vagyunk, hogy ezt a formát magunk mögött hagyjuk. A csapat is erre vágyik és az öltöző hangulata is jó. Bizakodó vagyok a hétvégével kapcsolatban.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Az elmúlt két bajnoki sajnos, nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Megpróbáltuk a héten átbeszélni a dolgokat és ennek megfelelően készülni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Újfehértó (2.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Ismét egy olyan csapattal találkozunk, amely komoly célokkal vágott neki a bajnokságnak. Szeretnénk a hétvégén egy színvonalas, jó iramú mérkőzést játszani, ahol mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy nyerjünk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt héten elveszítettük veretlenségünket, viszont nincs idő a szomorkodásra. Nagyon komoly játékerőt képviselő csapat ellen lépünk pályára. A jelenlegi tabella alapján ez egy rangadó, ezért minden játékostól maximális teljesítményt és hozzáállást várok el.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Vasárnap

Ibrány (15.)–Nagyhalász (14.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Nehéz helyzetben van mindkét csapat, igazából csak a három pont megszerzésével tudna javítani. Nem egyszerű feladat elé nézünk, de nekünk most már nem maradt más lehetőség, mint a menekülés a győzelembe.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A mai világban meg kell becsülni azon drukkereket, akik kimennek hétvégenként meccset nézni. Az Ibrány–Nagyhalász mérkőzés, fordított leosztásban egyaránt, az ország legjobb hangulatú rangadói közé tartozik, Tirpakisztán második számú derbije. Még mindig ez a párosítás, amelyért megéri két lángost kiosztani a települések művházai mögött. Megfelelően hangolódunk, bízom benne, hogy a meccs végén a mi Kató Pistánk fog jobban örülni.

Balkány (12.)–Kemecse (4.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Kemecsét többször láttam, számomra a mezőny legjátékosabb csapata. Éppen ezért tudjuk, nem mi vagyunk az esélyesek, ugyanakkor a sok hiányzó ellenére mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy helytálljunk, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Remélem, a vénasszonyok nyara derűt hoz a lelkünkbe az elmúlt borús hetek után.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (3.)–Nyírbéltek (7.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A hétvégén egy jó formában lévő csapatot fogadunk, de számunkra akkor sem lehet más cél, mint a győzelem megszerzése.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű feladatunk Semjénben, már csak azét sem, mert sok a sérült, beteg játékos, de remélem, hétvégére összeszedjük magunkat és jó meccset tudunk vívni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .