Kattints a képre!!

Valami lehet a nyírbélteki levegőben, mert a megyei első osztályban újonc együttes hazai pályán csodákra képes.

Körmös Miklós edző és az egyik csodatevője, Jónucz Dániel Fotó: tudósítónktól

Alighanem sokan dobtak egy hátast a Körmös-brigád eddigi otthoni eredménysorától: a nyitányon a jelenleg a tabella élén nyomuló Szpari II. vérzett el itt, amely azóta sem kapott ki senkitől, a Nyírbátor ugyan kihúzta ikszre (2–2), aztán viszont a Nagyecsedet (4-0), a Kemecsét (3–2), vasárnap pedig a veretlenül érkező Újfehértót (2–1) kényszerítette térdre. Utóbbi két összecsapáson ráadásul előbb két-, majd egygólos hátrányból fordított a Béltek a második játékrészben, ami már nem lehet a véletlen műve. Más kérdés, hogy a hetedik helyen táborozó együttesnek vendégként közel sem megy ennyire, ahol eleddig csak vereségben volt része.

– A lényeg, hogy nem szabad feladni, akármilyen különbséggel vezet az ellenfél – szögezte le Jónucz Dániel, a Nyírbéltek huszonkét éves, mindkét szélen bevethető támadója, aki speciel győztes gólt szerzett az Újfehértó elleni mérkőzésen, egyébként pedig immár négyszer talált be az őszi bajnokikon. – Ugyanúgy megyünk ki a második félidőre, mintha akkor kezdődne a mérkőzés, annál is inkább, mert nekünk hazai pályán kell minél több pontot „fogni”. Egyelőre számunkra is rejtélyes titok, hogy idegenben mi történik velünk, de remélem, hétvégén, a kállósemjéni meccsen kiderül, nem csak otthon vagyunk képesek mutatni valamit.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .