Kattints a képre!!

Na most az van, hogy Lakatos László azt teszi, ami a dolga: rúgja a gólokat. A Gyulaháza huszonegy éves csatára az elmúlt héten teljesítette a heti hetest: a Kállósemjén elleni kupameccsen kétszer (a második „dugó” győzelmet és továbbjutást ért…), a Tiszakanyár elleni megye kettes bajnokin ötször talált a kapuba.

Lakatos Lászlónak van miért és kiért hajtani Fotó: magánarchívum

Emellett esetében nem elhanyagolható tényező, hogy a Nyírerdő csoportban lejátszott hat forduló során egyetlen egy sárga lapot gyűjtött be, holott korábban gyakran elragadta az indulat a pályán, ami ugyebár nem éppen előnyös tulajdonság.

– Úgy gondolom, ott kell bizonyítani, ahol vagyok – vágott a közepébe Lakatos László. – A nyáron átgondoltam néhány dolgot, közben voltak megkeresések magasabb osztályból, sajnos nem jött össze, ugyanakkor abból a szempontból szerencsésen alakult a helyzet, hogy így csatlakozhattam a Nyírbátor NB I-es futsalcsapatához. A heti öt edzés, plusz a sok meccs megteszi hatását: megvan az erő, amit a saját bőrömön érzek. Ezen kívül hálás vagyok, hogy olyan nagy múltú játékos viseli szívén a sorom, mint Kozma Józsi, jó vele futballozni a Gyulaházában, ráadásul Bardi Gábor edző is bízik bennem. Minél több gólt szerezni, és végre megmutatni a sok kétkedőnek, hogy igen is tehetséges vagyok, magasabb szinten is megállnám a helyem – ez most a fő célom. Hét gólnál járok a bajnokságban, de az is igaz, tarthatnék sokkal előrébb is, sajnos, olyakor hajlamos vagyok elszórakozni a lehetőségeket. Külön köszönöm Zámbori Zoltánnak, hogy hétről hétre rendbe teszi a lábam, valamint motivál, hogy a családom, a barátnőm valamennyi meccsen ott van és mindenben támogat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .