Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Bandor Ferenc, a Szabolcsveresmart kapusa korábbi csapata, a Gyulaháza ellen „tornázhat” Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (9.)–Záhony (6.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Ha a hétvégi sokkot sikerül feldolgozni, és mindenki átgondolja, hogy mit kell változtatni, akkor talán otthon tartjuk a pontokat.

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – A hazai csapat bizonyára győzelemmel kívánja feledtetni a legutóbbi fiaskóját, viszont mi kellő alázattal és megfelelő hozzáállással győzelemmel szeretnénk távozni Litkéről.

Szabolcsveresmart (12.)–Gyulaháza (4.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Legelőbb szeretnénk megköszönni a bennünket Záhonyba is elkísérő szurkolók biztatását! A Gabi barátomék csapata elleni meccsről csak annyit mondok: győzzön a jobb!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szurkolok Tara barátomnak és a veresmarti csapatnak, de csak a jövő héttől.

Tiszakanyár (11.)–Pátroha (8.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Hazai pályán egy jó erőkből álló csapatot fogadunk, de ahhoz hogy kedvező eredményt érjünk el, a hozzáállást tekintve minden játékostól sokkal több kell!

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – A hétvégén vállalható vereséget szenvedtünk egy jobb csapattal szemben, de bízom benne, ahogy a sérültjeink felépülnek egyre magabiztosabb lesz a csapat és elindulunk felfelé a tabellán.

Vaja (2.)–Ajak (7.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Mindenki előtt nyilvánvaló, hogy ez a bajnokság kiegyensúlyozottabb, mint az előző, hat forduló után sem rázódott szét a mezőny. Közhelyszerűen hangzik, de most mégis igaz, minden mérkőzésen meg kell küzdeni a pontokért.

Barati István, az Ajak edzője: – Erős csapat a Vaja, nagyon jó játékosokkal. Hazai pályán kifejezetten eredményes, domináns futballt mutatnak be. Tudjuk mit fogunk játszani, de a jó eredményhez kell majd néhány extra teljesítmény.

Újdombrád (1.)–Tuzsér (10.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Tudom, hogy nem lesz a csapat mindig a napos oldalon, de a hétvégén még kihasználnánk a vén asszonyok nyarát a pontok gyarapítására.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Sok pozitívum volt a szombati játékunkban, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, gyorsan tudtunk átmenni védekezésből támadásba és többségében fegyelmezetten védekezett a csapat. Ami viszont nem fog beleférni Újdombrádon, az a saját kapunk előtti figyelem és határozottság hiánya. Nagyszerű rajtot produkáló egyesület otthonába látogatunk, ahonnan csak egységes, harcos és helyzeteit jobban kihasználó csapatként hozhatunk el pontokat.

Ladányi TC (3.)–Gergelyiugornya (5.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A hétvégi fordulóban újabb játékost vesztettünk el, márpedig egyre nehezebb pótolni a hiányzókat. Ezen a mérkőzésen nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kézzel várjuk Pista barátom csapatát, amely legutóbb gólgazdag meccsen nyert. Ettől függetlenül szeretnénk pontjaink számát gyarapítani.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Úgy látom, kezdünk belejönni a játékba, mint kiskutya az ugatásba. De itt az újabb erőpróba a Ladány ellen vasárnap. Őszinte leszek, nekem meglepetés a hazai csapat remek szereplése, mivel jó viszonyban vagyok Sajtos András edzővel es a bajnokság előtt sokat beszeltem vele akkor említette elég nehezen állt össze a rajtra a keret. Tudom, hogy nem fogunk minden meccsen gólzáporos sikereket aratni, de nekünk elég lesz egy kis győzelem is – idegenben azzal is kiegyezünk most. A Ladánynak van egy igazi gólvágója Berecz személyében, rá nagyon oda kell figyelni, de én bízom a csapatunkban és a győzelemben.

Nyírkarász (13.)–Baktalórántháza (14.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Két nagy múltú klub találkozik, hozzátéve, mindkét csapat jobb annál, mint a táblázaton jelenleg elfoglalt helyezése mutatja. Reméljük, ezen a meccsen mi szerzünk több pontot.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Ha úgy állunk hozzá, mint a múlt heti mérkőzés első negyvenöt percéhez, akkor van keresnivalónk.  De remélem, a fiúk is rájöttek arra, egy meccs kilencven percig tart. Csak a három pont megszerzése az elfogadható!

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .