Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hétvégi, nyolcadik fordulójában elhalasztott mérkőzést pótoltak, formabontó időpontban, hétfő délben – Kemecsén.

A szokatlan, korai kezdés dacára a nézők sem hiányoztak a meccsről Fotó: szabolcsfociinfo

Kellemes klíma, szép környezet, játékra csalogató gyep, és a korai kezdés dacára nézők sem hiányoztak. A jó iramú találkozó elején vezetést szerzett a hazai csapat, amire hamar válaszolt a Kállósemjén, majd a második félidőben hasonló forgatókönyv érvényesült. Szép támadás végén préselte be második gólját a házigazda egylet, a csattanó pedig a 94. percre maradt: a hosszabbításban Kornutjak fejesével pontot mentettek a vendégek.

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 8. forduló

Kemecse–Kállósemjén 2–2 (1–1)

Kemecse, 143 néző, v.: Papp F. Kemecse: Kopasz J. – Phrakonkham, Kovács I., Hadházi, Majoros Á. (Boda B.), Hokk Á. (Törő D.), Ádám D. (Szaffián Sz.), Balogh G., Sándor D., Hokk B., Csáki P. Edző: Resán Attila. Kállósemjén: Ovszijenko – Kornutjak, Marozsán Zs. (Vass I.), Törtei T., Pekk T. (Lakatos J.), Hamza T., Fodor A., Szabó I. (Gyulai J.), Danó Zs., Lakatos B., Lakatos L. (Bodnár L.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Ádám D., Boda B., illetve Hamza T., Kornutjak.

Resán Attila: – A mérkőzéshez illő játékvezetés mellett volt, aki nem tartotta be a 7 pontot és ez 2 pontunkba került a 94. percben.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Az első félidőben szerintem jobbak voltunk, a helyzeteket viszont be kellett volna rúgni, nem tettük, amiért a sors megbüntetett minket. Nem ezért jöttünk…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .