Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A legutóbbi fordulóban a kék mezes Fehérgyarmat játékosa, Rozman Sándor is nagy bravúr részese volt, csapata legyőzte az éllovas Csengersimát – megfosztva veretlenségétől Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Nyírvasvári (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hazai pályán a győzelem lesz a cél.

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Jó a kapcsolat a két csapat között, bár mi eddig mindig a „szimpatikus vesztes” szerepkörben tetszelegtünk Csengersimán. Igyekszünk kilépni ebből a szerepből.

Vasárnap

Sonkád (6.)–Milota (12.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Szeretnénk megcserélni a pályaválasztói jogot, mert a mi létesítményünk nagyon rossz állapotban van, itt csak dagonyázni lehet. Látjuk, hogy a Milota képes meglepetésre, biztos, hogy oda kell tenni magunkat, mert nem lesz egyszerű meccs.

Elek László, a Milota edzője: – Jót tett a csapat lelki állapotának a hétvégi győzelem és ez a folytatásra sokat számít. A mérkőzés kimenetele nagyban függ a pálya állapotától, illetve a két kiváló kapus aznapi formájától.

(A mérkőzés 12 órakor kezdődik)

Ópályi (11.)–Nagydobos (3.)

Bartha Miklós, az Ópályi játékos-edzője: – Ez egy igazi szomszédvári rangadó. A két csapat játékosai nagyon jól ismerik egymást, ugyanakkor bízunk a jó Istenben, hogy szép idő és sok néző lesz. Egyben szeretnénk bebizonyítani közönségünknek, hogy becsületesen küzdve pontot, pontokat tudunk szerezni.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Az előző mérkőzésen lélektanilag nagyon fontos győzelmet sikerült aratnunk. Ugyanakkor nem tudunk megnyugodni egy pillanatra sem, hiszen a héten egy olyan mérkőzés következik, amely itt a környéken egy igazi rangadó. Tavaly már ennek megéreztem az ízét, igaz akkor még zárt kapu mögött. Most viszont kőkeményen, nézők előtt játszunk. Az Ópályi azóta eléggé átalakult és megfiatalodott, ettől függetlenül vérbeli derbire számítok. Sok a sérültünk, de mindenki mindent meg fog tenni a sikerért – ezt garantálom! Remélem, Pepének ezúttal nem kell felmenni az utolsó percben gólt fejelni.

Őr (13.)–Vámosoroszi (2.)

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Az ág is húz minket, a szerencsével is hadilábon állunk, plusz az egyik bajnokesélyes jön hozzánk. Abból főzünk, amink van, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Az utolsó idegenbeli meccsünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Ezen szeretnénk javítani. Remélem a csapat hozzáállása olyan lesz, mint a múlt hétvégi mérkőzésen és akkor nyerhetünk.

Kocsord (8.)–Szatmárcseke (10.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Nehéz megszólalni, mert még mindig a vasárnapi meccs hatása alatt állok… Ahhoz, hogy hazai pályán kedvező eredményt érjünk el, hatalmas változásokra lesz szükség!

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Ha össze tudunk állni, akkor megpróbálunk pontot szerezni az otthon kiváltképp erős Kocsord ellen.

Encsencs (9.)–Fehérgyarmat (5.)

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Remélem, a hétvégi „pihenő” jót tett a csapatnak, mert nagyon erős ellenfelet fogadunk. A nehézségek dacára jó eredményt várok a fiúktól.

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – A képlet egyszerű, ugyanazzal a hozzáállással kell folytatni a szezont, amit a Csengersima elleni meccsen mutatott a csapat. Nehéz mérkőzésre számítunk, mert az Encsencs otthon különösen veszélyes ellenfél, de a három pont megszerzéséért utazunk.

Szabadnapos: Tisztaberek

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .