Kattints a képre!!

Ez nem esett jól. Az ősszel beragadt csapatok csatájában a Sényő-Carnifex elbukta (2-3) a Tiszaújváros elleni hazai fellépést, ami önmagában fájó, pláne, hogy ennek egyenes következményeként az NB III. Keleti csoport tabellájának tizennyolcadik helyére tolatott vissza.

A pályán történtek a sötét mezes sényőieknek fájhat igazán Fotó: Fazekas Ármin

Vagyis változatlanul a kiesőzónából várja a folytatást, jóllehet a korábban hiányolt gólok „megjöttek” a vasárnapi találkozón, csak éppen ez is kevésnek bizonyult.

– Fájó vereséget szenvedtünk hazai pályán egy igen fontos mérkőzésen – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –  Pedig nem kezdtünk rosszul, igaz itt is, ott is alakultak ki lehetőségek a kapuk előtt, viszont az első félidőben egyetlen egy gól született és azt nem mi szereztük. Attól függetlenül, hogy hátrányban mentünk be az öltözőbe, a szünetben nem gondoltuk volna, hogy így alakul a mérkőzés végkimenetele. A második játékrészben óriási egyéni hibáknak köszönhetően négy perc alatt elrendeztük magunkat. Ezután már csak futottunk az eredmény után. Ugyan két gólt tudtunk szerezni, illetve eljutottunk még egy találatig, amit visszavont a játékvezető, de az egyenlítés már nem jött össze. Pozitívum, hogy 0-3 után sem estünk szét és sikerült visszajönni a meccsbe, ezért a fiúkat mindenképpen dicséret illeti. Negatívum a védekezésünk, illetve az, hogy hazai pályán két rúgott góllal illene minimum pontot szerezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .