Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenegyedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A csel bejött, a meccset viszont elbukta a sényői csapat Fotó: Fazekas Ármin

Szó se róla, rájár a rúd a sényőiekre. Több játékos súlyos sérülés miatt dőlt ki, a héten pedig a törzsszurkoló, egyben a csapatbusz megbízható sofőrje, Steványik Gergely került kórházba, aki időközben kés alá feküdt – bokatörés következményeként. Mindemellett feltétlen pozitív fejlemény, hogy a frissen igazolt Lizák Bence és Márton András egyaránt kezdőként kapott szerepet a Tiszaújváros elleni összecsapáson. A két nehéz helyzetben lévő csapat csatájában a vendégek szereztek vezetést az első félidő hajrájában, mégpedig egy szögletrúgást követően meglehetősen szerencsés körülmények között. A második játékrészben jött az igazi hidegzuhany, a vendégek két gyors góllal tovább növelték előnyüket, az egyiket a korábban a szabolcsi egyletben feltűnt Páll Zsombor jegyezte. Innen pedig már nem volt visszaút a hazaiak számára – bár nagyot hajráztak, és sikerült szorossá tenni a mérkőzést, sőt, egy gólt nem adott meg a játékvezető…

Ugyanakkor a Kisvárda II. vereséget szenvedett a Tiszafüred otthonában.

NB III., Keleti csoport: 11. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszaújváros 2–3 (0–1)

Sényő, 210 néző, v.: Szilágyi S. Sényő: Szondi L. – Matyi Z. (Barta Z.), Klepács K., Bodó G., Farkas M., Márton A., Fenyőfalvi D. (Sztankó D.), Schmidt P., Kapacina V., Lizák B., Kapacina K. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Schmidt P., Kapacina K., illetve Bodó G. (öngól), Tóth B., Páll Zs.

Imrő László: – Az első félidőben ki-ki mérkőzés alakult ki, a másodikban négy perc alatt elrendeztük magunkat – kapitális egyéni hibákból. A null három után nyújtott teljesítményért dicséret illeti a csapatot, kár, hogy már későn ébredtünk. Gratulálok a Tiszaújvárosnak! Nehéz öt hét következik, megpróbálunk minél több pontot szerezni.

Tiszafüred–Kisvárda Master Good II. 1–0 (0–0)

Tiszafüred, v.: Práth. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Králik, Rubus, Sikorszki – Bíró R. (Honcsar, 30.), Szőr – Nagy M. K. (Simon M., 66.), Kirjuhin, Czérna – Heles (Bjelalov, 76.). Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Szabó V. (1–0) az 90. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .