Kattints a képre!!

Minden túlzás nélkül, a gyors és szakszerű beavatkozás életet mentett a Nyírbátor-Ibrány megyei első osztályú mérkőzésen.

Drámai pillanatokat éltek át a szombati meccs szereplői Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Mint arról beszámoltunk, a szombati találkozó utolsó pillanatban rosszul lett, összeesett a pályán Igor Udovik, a vendégek tizennyolc esztendős játékosa. Azonnali segítségre volt szükség: a fiatal futballista teste rángatózott, mindemellett lenyelte nyelvét, márpedig ilyenkor minden másodperc számít. Bátori részről Makay Robin és Révész Zoltán, ibrányi oldalról Tündik Tamás gyúró tette, amit ilyenkor tenni kell, illetve többek hathatós igyekezetének eredményeként mire a mentősök a helyszínre értek, sikerült stabilizálni a labdarúgó állapotát, így már tudott kommunikálni.

Információnk szerint Igort a hétvégére bent tartották a kórházban megfigyelésre, és alighanem vizsgálatok sora vár rá a közeljövőben. Mindenesetre Trencsényi Imre polgármester és Kató István edző vasárnap meglátogatta a játékost, akinek jelentősen javult állapota.

– Köszönetet kell mondani azoknak, akik a bajban segítettek, megőrizték lélekjelenlétüket, és ami ugyancsak lényeges, szakszerűen végezték a dolgukat – nyomatékosította Kulcsár Béla, az ibrányi egyesület elnöke. – Nagyon megijedtünk, szerencsére nem történt súlyos, visszavonhatatlan tragédia, azt viszont biztos, ez az esemény mindannyiunkban mély nyomokat hagyott.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .