Kattints a képre!!

Nagyot fordult a világ néhány hónap leforgása alatt. Az NB III. Keleti csoport tizenegyedik fordulójában vasárnap (kezdés: 15 óra) Sényő-Carnifex–Tiszaújváros mérkőzést rendeznek: olyan csapatok feszülnek egymásnak, melyek egyaránt kiesőhelyen tanyáznak.

A kék mezes sényői együttes a „földharcban” is kitette magáért Fotó: Fazekas Ármin

Holott, az elmúlt években mindkét együttes masszív tagja volt minimum a középmezőnynek, jelenleg viszont más idők járnak. A felek hajszálra azonosan teljesítettek eddig, nyolc-nyolc pontot szerezve, és aligha kell külön ecsetelni, ez az összecsapás dupla szorzóval bír. A házigazdát segítheti, hogy két új játékost, a héten igazolt Lizák Bencét és Márton Andrást is bevetheti a meccsen.

– Tény, egyik csapat sem szerepel jól, de ezen még lehet változtatni – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Egy félmondattal kitérnék még a szerdai fordulóra, egyben előre is tekintenék: személy szerint csalódott vagyok a Pénzügyőr elleni vereség miatt, viszont, ha vasárnap sikerül nyerni, akkor az egy hetes periódust tekintve, a hat szerzett ponttal elégedett lennék. Ez a cél!

Ugyanakkor az ötödik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán nyolcadik – Tiszafüred vendégeként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .