Kattints a képre!!

Órák óta köröz a világhálón egy videó, amely megörökítette Krajnyák Zsolt csodagólját a csütörtök esti A Stúdió-Nyíregyháza–Nyírbátor NB I-es futsalmeccsen (5–2). A felvétel önmagáért beszél, a hazai csapat huszonegy éves játékosa – és ez nem túlzás – olyan mozdulattal, konkrétan ollózva talált az ellenfél kapujába az első félidőben, amit nehéz lesz überelni a szezon hátralévő részében. Sőt, sokan máris az év góljaként emlegetik.

Krajnyák Zsolt (labdával) élete legnagyobb gólját szerezte Fotó: Trifonov Éva

– Mondhatni, életem gólját szereztem, bár 2017-ben, amikor a Filo SE nagypályás csapatában játszottam, egy regionális meccsen rúgtam hasonlót a 16-os vonaláról – újságolta Krajnyák Zsolt, akivel alighanem madarat lehetne most fogatni. – Most is rögtönöztem, nem volt nagyon idő gondolkodni, jött magától minden. Gyerekként sokat gyakoroltam a trambulinban, mert szeretem ezt a mozdulatot, de aztán „beesett” egy térdsérülés, emiatt nem erőltettem a dolgot, féltettem magam. Idáig… Elmentem a felvételt, és majd valamikor a gyerekeimnek, unokáimnak szeretném megmutatni, hogy ilyen is történt. Pénteken már jó néhányan látták a videót, nagyon sokan gratuláltak, alig bírok válaszolni az üzenetekre, innen is köszönöm mindenkinek. Hab a tortán, hogy nyertünk is, így van igazán értéke számomra.

Videó: Krajnyák Zsolt, az A Stúdió-Nyíregyháza játékosa sokak szerint az év gólját szerezte a Nyírbátor elleni meccsen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .