Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A kék mezes kéki csapat ezúttal a Nagykállóval csap össze Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Szakoly (4.)–Tiszavasvári (1.)

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Remélem, nem jelent törést a csapat teljesítményében, hogy az elmúlt hétvégén nem volt bajnoki mérkőzésünk. Hazai pályán találkozunk egy jól szereplő csapattal, amelynek szeretnénk az egyes számot betenni a vereség rubrikájába.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Jó erőkből álló gárdához érkezünk, ahonnan szeretnénk „pontosan” távozni.

Tiszalök (11.)–Kálmánháza (5.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Kellemetlen ellenfél a Kálmánháza, de mindenképpen nyerni szeretnénk.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A szombati mérkőzések sok csapatnak jelentenek néha gondot, így vagyunk ezzel most mi is. Egyelőre még kérdőjeles kire számíthatok biztosan és kire nem: van olyan játékos, aki munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz velünk. Remélhetőleg a vasárnap megsérült játékosaim is felépülnek. Szerencsére a keretünk azért bő, ezért bárki is hiányzik esetleg, tudjuk majd pótolni. A Tiszalök előre veszélyes játékosokkal rendelkezik, nagyon jól meg kell szerveznünk a védekezésünket majd.

Vasárnap

Levelek (8.)–Kótaj (2.)

Fabók István, a Levelek edzője: – Már lassan kifogy minden ide vonatkozó tézis, vagy megállapítás. Meccsenként változik, de pont annyi híja van, hogy nincs pont a végén. Keresem a kapaszkodót, a lehetőséget, így hoztuk ki a menhelyről a Máté aranyhalait, bízva abban, maradt még bennük három kívánság. Pedig amit felépítettünk, nem rossz, bár igaz a jó sem pont ilyen. Van már a csapatban tüskés ember is, meg mindent is tudó, de a sokszínűség adja az egyediességünket. Most ott állunk, mint amikor veszel egy autót, kiglancolod, megtuningolod, majd jönnek a haverok, hogy csapassuk. Ekkor döbbensz rá, hogy a négy ütemből nem maradt csak egy – a szívás.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az újonccsapat otthonában szeretnénk olyan játékot produkálni, hogy megszerezzük a három pontot.

Nagykálló (3.)–Kék (7.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A kéki brigád eddigi pontjait hazai pályán szerezte, nem szeretnénk, ha ez a tendencia nálunk szakadna meg, itthon akarjuk tartani a három pontot.

Borza László, a Nagykálló edzője: – Szép emlékek kötnek a Nagykállóhoz, szeretném, ha ez továbbra is így maradna.

Apagy (9.)–Biri (6.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Olyan nagy valamit nem tudok nyilatkozni. A helyzeteink megvannak, hozzáállással nincs gondom. Szerencsénk viszont nem igazán van, de ez forgandó. A Biri mumusunk, ettől függetlenül itthon nyerni kell!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Megéltük a kupatavaszt, ez már biztos! Az Apagyhoz pedig jön Markovics is… Jó csapathoz látogatunk az szent igaz, a többi pedig majd kiderül.

Geszteréd (13.)–Nyírlugos (10.)

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Ha a megye kettőben akarunk valamit, ezt a hétvégén megmutathatjuk, de tudjuk, nagyon nehéz dolgunk lesz.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom a további jó szereplésben és abban, hogy most is ponttal, pontokkal távozunk.

Szabadnapos: Rakamaz

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .