Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tízedik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

Az nem állítható, hog a kutya sem volt kíváncsi a Sényő fővárosi fellépésére Fotó: Steványik Gergely

A hazai pályán még hibátlan, egyébiránt is acélosan szereplő újonc Pénzügyőr otthonában a „pontos” túra is bravúrnak számított volna a Sényő számára. Félóra múltán büntetőből szerzett vezetést a fővárosi együttes, amely a második félidőben újabb gólokkal lezárta a meccset. Ugyanakkor a Kisvárda II. biztosan nyert a diósgyőri „fakó” ellen.

NB III., Keleti csoport: 10. forduló

Pénzügyőr–Sényő-Carnifex 3–1 (1–0)

NAV Pasaréti Sporttelep, 207 néző, v.: Fehérvári P. Sényő: Gagyi S. (Szondi L.) – Klepács K., Fenyőfalvi D., Toldi A. (Barta G.), Farkas M., Matyi Z., Schmidt P., Sógor Cs. (Kapacina K.), Sztankó D., Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Bíró Á. (33., – 11-esből), Csigi Á. (65.), Bartos N. (71.), illetve Kapacina K. (92.)

Imrő László: –  Az első félidei játékunk után nem gondoltuk volna azt, hogy a szünet után ilyen rossz produkciót nyújtunk. Hátul óriási egyéni hibákból sikerült három gólt rúgatni a hazai csapattal, elöl pedig igazából abszolút veszélytelenek voltunk az ellenfél kapujára.

Kisvárda Master Good II.–Disósgyőri VTK II. 2–0 (0–0)

Kisvárda, v.: Szabó P. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Králik (Kobeljas, 76.), Rubus, Sikorszki – Bíró R. (Honcsar, a szünetben), Szőr – Nagy M. K. (Simon M., a szünetben), Kirjuhin, Czérna (Bjelalov, 66.) – Heles (Hricu, 83.). Megbízott edző: Csáki Róbert.

Gólszerző: Simon M. (1–0) az 57., Avetiszjan (2–0) a 60. percben

Csáki Róbert: – Tompán, fásultan kezdtük a mérkőzést, pontatlanok voltak a passzok, és a letámadás sem működött úgy, ahogy szerettük volna. A szünetben rendeztük a sorokat, cseréink jól szálltak be a mérkőzésbe, és nekik is köszönhetően, szép gólokat szerezve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .