Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A bajnokság meglepetéscsapata címre pályázhat a Nyírbéltek, amely újoncként halmozza a bravúrokat Fotó: szabolcsociinfo

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 8. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Nyírbátor (9.)–Ibrány (15.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A hétközi kupakudarcot szeretnénk már a hétvégén feledtetni, ami úgy gondolom, csak a szerdán tapasztaltnál jobb hozzáállással sikerülhet.

Kató István, az Ibrány edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de ha hiszünk a pontszerzésben, lesz keresnivalónk.

Tarpa (3.)–Austria Juice-Vásárosnamény (13.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Ha a szokásos hazai formánkat hozzuk, akkor remélem itthon tudjuk tartani a három pontot.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen sajnos, Ujvári Patrikra továbbra sem számíthatok, mindemellett remélem, betegséggel küzdő játékosok felgyógyulnak. Természetesen ettől függetlenül mindent megteszünk, hogy a beregi El Clásicon ne valljunk szégyent.

Nagyecsed (10.)–Mándok (7.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Szeretettel várjuk a mándokiakat a „visszavágóra”, a szerdai eredménnyel szombaton is kiegyeznék. Remélem, győzelemmel tudunk hozzájárulni Perez elnök urunk születésnapjához.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Reméljük, a jobbik arcunkat vesszük elő a Nagyecsed ellen. Vannak sérültjeink, ami nem könnyíti meg a dolgunkat, de ha a teljes meccsen tudunk koncentrálni, akkor talán bízhatunk a pontszerzésben.

Csenger (6.)–Nyírmeggyes (16.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Fontos mérkőzés következik, remélem, a fiúk is átérzik ennek jelentőségét, mert a legutóbbi hazai vereség után ezúttal nem okozhatunk csalódást magunknak és szurkolóinknak.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Hétről hétre javul a játékunk, és úgy gondolom, a hozzáállással sincs probléma. Remélem, most már pontokkal párosul a jó teljesítmény, mert a csapat nagyon ki van éhezve a sikerre.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Mátészalkai MTK (11.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II: edzője: – Hétvégi ellenfelünk komoly célokkal vágott neki a bajnokságnak. Azt látjuk, hogy a kupaszereplés miatt a bajnokságban egyelőre felemásan teljesítenek, de ez nem téveszt meg bennünket, tudjuk, hogy jó csapat a Szalka. Szeretnénk hazai környezetben egy színvonalas mérkőzést játszani, és természetesen a három pont megszerzése a cél.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Ha tényleg az élmezőnyhöz szeretnénk tartozni, akkor most már idegenben is pontokat illene szerezni, ehhez viszont először gólt kellene rúgni vendégként is!

Vasárnap

Nyírbéltek (8.)–Újfehértó (2.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei, de mivel otthon játszunk, bármi előfordulhat…

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Roppant nehéz mérkőzésre számítok, mert egy hosszú idő óta bevehetetlen pályán játszunk. Kíváncsian várom, mi mire leszünk képesek.

Nagyhalász (14.)–Balkány (12.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A Mirgai-mágia ellenszerét mindig nehéz megtalálni, de rajta vagyunk az ügyön. Az elmúlt hetekben javuló tendenciát mutattunk játékban, ezt és a helyzetünket figyelembe véve a győzelemért kell harcolnunk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Nyírbátor ellen elbukott két pont nagyon bosszantó, mert visszanéztem a mérkőzést, a nyolcvannegyedik percig 2–0-ra vezettünk úgy, hogy a vendégeknek helyzetet sem engedtünk. A hajrában jött ez a „semmi” 11-es, utána kaptunk két gólt bedobásból, ezért fájó, hogy csak egy pontot szereztünk, Ebből tanulva Nagyhalászban sokkal koncentráltabban kell játszanunk, hogy sikeresek legyünk.

A Kemecse–Kállósemjén mérkőzést október 3-án, 12.30-tól rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .