Kattints a képre!!

Nem ártana gólt szerezni – felütéssel indítottuk a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának legutóbbi bajnoki fellépését. S lőn, a szabolcsiak megszerezték első hazai góljukat, egyben először nyertek otthon az őszi idényben. A Keleti csoport hétközi, tízedik fordulójában pedig idegenben, a Pénzügyőr vendégeként mutathatnak be hasonló kunsztot.

A sényőiek fővárosi túrára melegítenek Fotó: Fazekas Ármin

Igen, kunsztra lesz szükség, mert az újonc fővárosiak – akiknél másodedzőként dolgozik a megyéből származó Seres Zsolt – a negyedik helyre tornázták fel magukat eddigi szereplésükkel, saját katlanjukban pedig mindhárom meccsüket megnyerték! Mindezt nehezíti, hogy az előző bajnokin kiállított Bodó Gábor hiányozni fog, miként a hetek óta sérült játékosok is.

– A hétvégi győzelem után sem dőlhetünk hátra, egy apró lépést tettünk előre, ezzel együtt minden egyes megszerzett pontra nagy szükségünk van céljaink elérése érdekében – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Mondhatjuk, az ősz eddigi meglepetéscsapata a Pénzügyőr, stabilan, otthon különösen eredményesen szerepel, de szeretnénk folytatni a felzárkózást, ami csak kedvező eredmény elérésével valósulhat meg.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .