Kattints a képre!!

A Magyar Kupa megyei selejtező második fordulóját rendezik szerdán, a programban nyolc mérkőzés szerepel. A továbbjutás valamennyi helyszínen egy találkozón dől el.

A világos mezes, megyei másodosztályú gergelyiugornyai csapat – a Nyírmeggyes búcsúztatása után – ismét „élvonalbeli” ellenféllel, a Nyírbéltekkel találkozik Fotó: tudósítónktól

A Megyei Kupa előző kiírásának döntősei, a Nagyecsed és az Újfehértó, illetve az elődöntőben vereséget szenvedett Balkány kiemelést élveztek az első körben, ez a három csapat most csatlakozik a küzdelemsorozathoz. A kiírás értelmében döntetlennél az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, azonos osztályú ellenfelek esetében – nincs hosszabbítás – tizenegyespárbaj dönt. Egyelőre nincs információ arról, mennyi egyesület kerül az országos főtáblára.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 2. forduló

Szeptember 28., szerda (kezdés: 15.30): Gyulaháza (megyei II. o.)–Kállósemjén (megyei I. o.), Újdombrád (megyei II. o.)–Ibrány (megyei I. o.), Biri (megyei II. o.)–Nyírbátor (megyei i. o.), Tarpa (megyei I. o.)–Mátészalkai MTK (megyei I. o.), Pátroha (megyei II. o.)–Csengersima (megyei II. o.), Gergelyiugornya (megyei II. o.)–Nyírbéltek (megyei I. o.)

16 óra: Mándok (megyei I. o.)–Nagyecsed (megyei I. o.). Újfehértó (megyei I. o.)–Balkány (megyei I. o.) – a mérkőzést Tégláson rendezik.

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .