Kattints a képre!!

A nagyecsediek eddigi szereplésükkel nem kényeztették el a vezetőket, a nekik szorítókat, na de szombaton történt valami… A szezon elején rendesen beragadt megye egyes csapat Vásárosnaményban behúzta második őszi győzelmét (0–1): a Kállósemjén hazai legyűrése után – több kellemetlen zakó mellett – először nyert idegenben.

Sarkadi Gergő győztes gólja jót tett a saját lelkének, nem különben az ecsedi csapatnak Fotó: magánarchívum

Mégpedig Sarkadi Gergő bombagóljával: a huszonkilenc éves középpályás mindjárt a második percben ágyúzott a beregi kapuba, ami konkrétan három pontot hozott a konyhára. Jellemző egyébiránt, hogy az ecsediek hét bajnoki fellépésen csupán négy gólt rámoltak be, ebből kettőt a Semjénnek. Holott nem piskóta legénységről beszélünk, amely tavasszal szárnyalt a bajnokságban, plusz a Megyei Kupát is elhódította.

– Egy felpasszolt labdát, amit Erdős Márk lekészített, huszonötről elrúgtam, nekem tetszett, ahogy hallottam, másoknak is – ecsetelte a gól történetét Sarkadi Gergő. – A második helyre teszem ezt a gólt, pályafutásom legszebb lövését éppen Ecsednek eresztettem el még szalkai játékosként: jó régen, húsz méterről a jobb ficakba ment a labda. Nagyon szüksége volt a csapatnak és személy szerint nekem is a sikerélményre. A lelkemnek különösen jót tett, itt köszönöm a testvéremnek, a barátaimnak, hogy ebben a nehéz időszakban mellettem állnak: erről nem szívesen beszélek, magánéleti problémáról van szó… Kár tagadni, nem nyújtok olyan teljesítményt, mint amit elvárnak tőlem. Az is igaz, borzasztóan elfogytunk, éppen csak megvagyunk, nem is emlékszem, mikor sújtott minket ennyi sérülés, ráadásul hetekre dőltek ki kulcsemberek. Nem tudom, ősszel kiegyenesedünk-e egyáltalán, de ez van, nem szabad siránkozni, össze kell szorítani a fogunkat és megoldani a helyzetet. És „ne feledd…”

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .